Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Kampeervakantie in Gargano

Kamperen in de spoor van de laars van Italië, dat kan in Gargano. Het bergachtige gebied met haar woeste, rotsachtige kust en ongerepte natuur is een echte aanrader voor kampeerders.

Tips

•    Genieten van het uitzicht vanaf de Tremiti-eilanden
•    Uitrusten tijdens een boottocht langs de grotten aan de kust

Campings in Gargano

Veel van de campings in Gargano liggen dicht bij de zee. Er zijn genoeg schaduwplaatsen door de bosachtige omgeving. Naast het opzetten van uw eigen tent, caravan of camper, is er ook vaak de mogelijkheid om een accommodatie te huren. Op veel campings is (natuurlijk) een pizzeria aanwezig, zodat u niet elke avond hoeft te koken.

Bezienswaardigheden

•    Vieste
Deze stad ligt op het meest oostelijke puntje van Gargano. In het middeleeuwse centrum met een wirwar aan straatjes, steegjes en kleine pleintjes voelt het alsof u teruggaat in de tijd.

•    Nationaal Park van Gargano
De binnenlanden van Gargano zijn voornamelijk bedekt door het nationale park. Het grootste gedeelte hiervan bestaat uit schaduwrijk oerbos. Hier kunt u op een hete dag heerlijk koel genieten van de natuur.

Het weer

Door het mediterrane klimaat in Gargano is de temperatuur door het hele jaar zacht. In de zomer is het heerlijk toeven aan de kust met een gemiddelde temperatuur van 30 graden en weinig tot geen neerslag.  

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen