Ga naar de homepage
LeadingCampings

Camping Piani di Clodia *****

Algemene gegevens
Toon op kaart
8,4
44 beoordelingen Schrijf beoordeling
  • Glijbanen, waterval of bubbelbad
  • 7 zwembaden en aan het Gardameer
  • Sportief vermaak in overvloed
  • Meerdere restaurant-pizzeria's
  • Gastvrij voor honden
  • Animatieteam voor jong en oud

In het noorden van Italië vind je Camping Piani di Clodia: een gezellige familiecamping. Je kunt hier in alle luxe kamperen en genieten van het Gardameer, de vele zwembaden en alle sportfaciliteiten. Voor je boodschappen en een uitgebreid diner kun je ook op de camping terecht. Dit vakantiepark aan het Gardameer ligt op centrale locatie, redelijk dicht bij steden zoals Verona, Milaan en Venetië. De camping is bovendien gemakkelijk te bereiken; het ligt op slechts tien minuten rijden vanaf de snelweg.

Toon meer

Eenvoudig en luxe kamperen

Op Camping Piani di Clodia heb je een ruime keuze aan kampeermogelijkheden. Je kunt relatief eenvoudig kamperen met elektriciteit, water en een afvoer op je kampeerplek, maar je kunt ook kiezen voor een luxe plek met tv- en WiFi-aansluiting daarbovenop. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om in een stacaravan of bungalow te verblijven. Een luxe huurtent en zelfs een villa met bubbelbad behoren ook tot de opties. Je buren op deze camping zijn voornamelijk gezinnen met kinderen in alle leeftijden.

Waterpret

Glijbanen, watervallen, bubbelbaden. Zeven zwembaden! De waterpret kan niet op bij Camping Piani di Clodia. Daarnaast heb je ook nog het strand aan het Gardameer tot je beschikking om te zwemmen en te zonnen.

In beweging

Camping Piani di Clodia biedt vele mogelijkheden aan om je tijdens je vakantie te vermaken. Je kunt kiezen uit een potje tennis, voetbal, (beach)volleybal of basketbal, maar je kunt ook je buren verslaan tijdens een potje tafeltennis. Voor de echte sportliefhebbers worden er ook fitnesslessen gegeven, zodat je tijdens je vakantie fit blijft. Zowel overdag als ’s avonds biedt het animatieteam voor jong en oud activiteiten aan. Kinderen kunnen zich uitleven met sport- en knutselactiviteiten of staan in de spotlights tijdens een van de avondshows.

Uitgebreid eten en boodschappen doen

Om uit te gaan eten heb je meerdere mogelijkheden op Camping Piani di Clodia, want er zijn meerdere restaurant-pizzeria’s en een take-away. Ook zijn er meerdere bars bij de zwembaden waar je onder het genot van een drankje kunt ontspannen. Boodschappen doe je in de supermarkt met een uitgebreid assortiment. Naast verse broodjes, kaas en vleeswaren zijn er ook streekproducten en glutenvrije producten beschikbaar.

Gastvrij voor honden

Honden zijn erg welkom op Camping Piani di Clodia. Er is een speciale hondendouche, een hondenparcours en speciale standplaatsen gereserveerd voor kampeerders met een hond. Zo hoef je je viervoetige vriend niet te missen tijdens je kampeervakantie!

www.pianidiclodia.it 
  • Camping accepteert ACSI Club ID
  • Download PDF brochure (2.84 MB)
    • Vervangend legitimatiebewijs

    • Geaccepteerd op bijna
      8.400 campings in Europa

    • Inclusief WA/BA-verzekering

    • Korting in de ACSI Webshop

    Hét meest voordelige Camping Carnet voor Europa

    Met ACSI Club ID houdt u uw paspoort veilig op zak. Bijna 8.400 ACSI-campings accepteren de kaart als vervangend identiteitsbewijs. Bovendien betaalt u altijd de laagste prijs voor producten in onze webshop. Ook bent u met ACSI Club ID automatisch WA/BA-verzekerd. Word lid en profiteer direct!


    Bestel direct


    Lees meer over ACSI Club ID
Gedetailleerde informatie over de camping

Jaarlijks geïnspecteerd

J. Rolleman

"Grote, zeer goed uitgeruste familiecamping direct aan het Gardameer, ruime staanplaatsen met water, afvoer en electra. Een waar kinderparadijs met 7 zwembaden en tal van sport- en spelvoorzieningen. Leuke animatie voor jong en oud."

Inspecteur Dhr. J. Rolleman

J. Rolleman

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31488792574

Beoordelingen (44)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Sanitair
8,6
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
8,6
Entertainment
8,3
Sportfaciliteiten
8,4
Zwembad
8,7
Eten en drinken
8,0
Omgeving
8,6

Frank Badings, op deze camping in september 2022

8,2

Reisgezelschap: Paren

Fijne camping met mooi sanitair en mooi zwembad. Ook prettig dat water aan en afvoer op de plaats aanwezig zijn omdat wij een caravan met complete badkamer hebben.
In voor en naseizoen gereduceerde tarieven.
Volgend jaar dus weer!!!

Antoon Vis, op deze camping in juni 2022

8,8

Reisgezelschap: Paren

een grote, drukke maar prima verzorgde camping. als je niet tegen drukte kan kun je deze camping beter overslaan. maar voor mensen die van een gezellige drukte. houden een goed verzorgde camping willen waar veel te doen is voor oud en jong is dit een topper. schitterende sanitair gebouwen brandschoon. mooie fietspaden waar je heel af en toe even de weg op moet. waanzinnig mooie omgeving

Maes Mi, op deze camping in augustus 2021

8,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Heel propere camping.
Zwembad niet te super druk, maar compleet onlogisch met 1 toegangsmolen, langs waar je ook buiten moet = wachttijden en dat in volle Corona.
Ik vraag me ook af waarom de glijbanen onder de middag gesloten blijven...
Wachttijden om drinken te bestellen is zoals op zoveel campings dramatisch... 2 mensen achter de bar voor een heel entertainment-plein?? Alles moet geld kosten en daar willen ze dan geen makkelijke winst maken...

David De Meyer, op deze camping in juli 2021

6,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Reeds vele jaren op deze camping , maar dit jaar veel mindere kwaliteit , slecht en veel te weinig personeel met lange wachtrijen tot gevolg in restaurants en drankgelegenheden

Richard, op deze camping in september 2019

4,5

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Dit is echt slecht: het zag er echt niet uit; dit is geen aanrader; ga hier niet naartoe.

eddy, op deze camping in augustus 2019

7,3

Reisgezelschap: Senioren

een camping die wordt overspoelt door duitsers en waar het veel te druk is zelfs de omgeving is veel te druk , als men wil fietsen neem dan een levensverzekering ,geen fietspaden en zeer druk verkeer onverantwoord om er te fietsen en zeker met kinderen . voor ons een keer en nooit meer

De Blauwe, op deze camping in september 2018

8,7

Reisgezelschap: Paren

Super Camping in een evenzeer super omgeving, aanrader, wij gaan alvast terug.

Bob van Donzel, op deze camping in september 2018

8,5

Reisgezelschap: Paren

Mooie camping hebben hier 1 nacht gestaan omdat we op doorreis waren naar Italië. Het is een grote camping met vele zwembaden en glijjbanen. Leuk voor als je hier met kinderen bent.
Je wordt keurig ontvangen en mag meteen mee gaan kijken naar een geschikt plekje. Wel een dure camping maar je hebt ook veel faciliteiten.
We waren nog nooit bij het Gardameer geweest en om het meer zul je ons daar niet meer zien. Kiezels, geen helder water. De gang naar het meer was ook nog een behoorlijke afdaling die ook weer beklommen moest worden.

Sandra, op deze camping in juli 2018

6,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Camping is te massaal en heeft nog weinig met kamperen te maken; ondergrondse garage, veegwagens, mannen op elektrisch steppen en zelfs vaatwassers. Veel te klein strandje voor omvang camping en de hele dag entertainment.
Ons zie je hier niet meer terug !

Hendrickx, op deze camping in juli 2018

8,9

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

prachtige camping. Alles is in orde en je kan er een ook een leuke vakantie hebben met je hond die welkom is op de camping

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 71,40
Richtprijs 2
€ 91,60
Openingsperiode *
25-03-2022 t/m 10-10-2022
Oppervlakte
29 ha
Hoogteligging
70m
Aantal toerplaatsen
896 (50 - 110m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
15
Aantal huuraccommodaties
485
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* De openingsperiode kan afwijken door de maatregelen rondom het coronavirus.

** Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire campingfaciliteiten
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:3400 m2
  • Zwemparadijs
  • Wifi 80-100% dekking
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:4
  • Stacaravans
    • aantal:218
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:visacard | mastercard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Seniorenkorting
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Italiaans | Frans | Spaans | Engels | Duits
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
  • Zeilboot
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Familiesanitair
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:218
  • Bungalows/chalets
    • aantal:263
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Motorboten
  • Roeiboten
  • Elektrische fietsen
  • Lodgetent met sanitair
    • aantal:4
Zwemmen
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:3400 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:600 m2
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
Wellness
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Stoombad
  • Beautycenter
  • Hydromassage
Strand
  • Kiezelstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Aanlegsteiger/boei
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
  • Motorboot
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:600 m2
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Italiaans | Engels | Duits
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Nederlands | Italiaans | Engels | Duits
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Speelautomaten
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Paardrijden
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Tenniscursus
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:5 km
    • aantal:18
  • Padel
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Nederlands | Italiaans | Engels | Duits
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Nederlands | Italiaans | Engels | Duits
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:6 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0.1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • gewicht:5000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:6 ampère | 16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Mindervaliden
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor mindervaliden
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
  • Kraan zonder drukknop
  • Receptie goed toegankelijk voor mindervaliden
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • aantal:4
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen

Het weer

Het weer op deze camping

Weersverwachting

Za

03 / 12

 

Zo

04 / 12

 

Ma

05 / 12

 

Di

06 / 12

 

Wo

07 / 12

 

Do

08 / 12

 

Vr

09 / 12

 
Max. 8.4° 9.4° 10.3° 8.3° 7.9° 7.8° 8.4°
Min 6.2° 6.7° 3.5° 2.6° 3.9° 5.9°
Neerslag 90% 95% 75% 5% 15% 90% 100%
Windrichting NO W W ZW ZW W N
Windkracht 3 2 2 2 2 2 2

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 85% 55 3
Feb. 78% 48 5
Mrt. 73% 58 6
Apr. 75% 69 6
Mei 73% 85 7
Jun. 73% 86 8
Jul. 73% 62 10
Aug. 74% 88 9
Sep. 76% 63 7
Okt. 81% 82 4
Nov. 84% 75 3
Dec. 84% 51 3

Gemiddelde temperatuur

Weeronline

Locatie

Toon op kaart
  • Camping Piani di Clodia
    Via Fossalta 42
    37017 / Lazise sul Garda
    Italië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    45°28'57"N 10°43'41"E
  • A22 richting Verona, afslag Lago di Garda Sud naar Affi. Dan via SR450 richting Peschiera. Neem afslag Lazise SP5. Op rotonde in Lazise 3e afrit N249. Camping ligt buiten het dorp na camping Park delle Rose.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Piani di Clodia boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

Contact
Campingwebsite

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

Hieronder vindt u het contactformulier.

Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar Camping Piani di Clodia. Alle verdere correspondentie zal rechtstreeks tussen u en de camping verlopen.

Na het invullen van het contactformulier ontvangt u een e-mail met een bevestigingslink. Om uw aanvraag definitief te maken verzoeken wij u op de link te klikken.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Boek nu

Camping Piani di Clodia *****

Camping Piani di Clodia *****

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen