Ga naar de homepage

Camping Piani di Clodia *****

Algemene gegevens
LeadingCampings
Richtprijs € 64,50

In het noorden van Italië vind je Camping Piani di Clodia: een gezellige familiecamping. Je kunt hier in alle luxe kamperen en genieten van het Gardameer, de vele zwembaden en alle sportfaciliteiten. Voor je boodschappen en een uitgebreid diner kun je ook op de camping terecht. Dit vakantiepark aan het Gardameer ligt op centrale locatie, redelijk dicht bij steden zoals Verona, Milaan en Venetië. De camping is bovendien gemakkelijk te bereiken; het ligt op slechts tien minuten rijden vanaf de snelweg.

Toon meer

Eenvoudig en luxe kamperen

Op Camping Piani di Clodia heb je een ruime keuze aan kampeermogelijkheden. Je kunt relatief eenvoudig kamperen met elektriciteit, water en een afvoer op je kampeerplek, maar je kunt ook kiezen voor een luxe plek met tv- en WiFi-aansluiting daarbovenop. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om in een stacaravan of bungalow te verblijven. Een luxe huurtent en zelfs een villa met bubbelbad behoren ook tot de opties. Je buren op deze camping zijn voornamelijk gezinnen met kinderen in alle leeftijden.

Waterpret

Glijbanen, watervallen, bubbelbaden. Zeven zwembaden! De waterpret kan niet op bij Camping Piani di Clodia. Daarnaast heb je ook nog het strand aan het Gardameer tot je beschikking om te zwemmen en te zonnen.

In beweging

Camping Piani di Clodia biedt vele mogelijkheden aan om je tijdens je vakantie te vermaken. Je kunt kiezen uit een potje tennis, voetbal, (beach)volleybal of basketbal, maar je kunt ook je buren verslaan tijdens een potje tafeltennis. Voor de echte sportliefhebbers worden er ook fitnesslessen gegeven, zodat je tijdens je vakantie fit blijft. Zowel overdag als ’s avonds biedt het animatieteam voor jong en oud activiteiten aan. Kinderen kunnen zich uitleven met sport- en knutselactiviteiten of staan in de spotlights tijdens een van de avondshows.

Uitgebreid eten en boodschappen doen

Om uit te gaan eten heb je meerdere mogelijkheden op Camping Piani di Clodia, want er zijn meerdere restaurant-pizzeria’s en een take-away. Ook zijn er meerdere bars bij de zwembaden waar je onder het genot van een drankje kunt ontspannen. Boodschappen doe je in de supermarkt met een uitgebreid assortiment. Naast verse broodjes, kaas en vleeswaren zijn er ook streekproducten en glutenvrije producten beschikbaar.

Gastvrij voor honden

Honden zijn erg welkom op Camping Piani di Clodia. Er is een speciale hondendouche, een hondenparcours en speciale standplaatsen gereserveerd voor kampeerders met een hond. Zo hoef je je viervoetige vriend niet te missen tijdens je kampeervakantie!

8,3
Gemiddelde beoordeling Bekijk 34 beoordelingen

Openingsperiode van camping + uw verblijfsperiode

mei 2018
ma di wo do vr za zo
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
juni 2018
ma di wo do vr za zo
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
juli 2018
ma di wo do vr za zo
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
september 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
oktober 2018
ma di wo do vr za zo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
november 2018
ma di wo do vr za zo
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
december 2018
ma di wo do vr za zo
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

31 Camping geopend

31 Camping gesloten

31 Gekozen datum

Gedetailleerde informatie over de camping

E.A.C.A. Oehlers

"Grote, zeer goed uitgeruste familiecamping direct aan het Gardameer, ruime staanplaatsen met water, afvoer en electra. Een waar kinderparadijs met 7 zwembaden en tal van sport- en spelvoorzieningen. Leuke animatie voor jong en oud."

E.A.C.A. Oehlers

Inspecteur Dhr. E.A.C.A. Oehlers

De inspecteur is een medewerker van ACSI. Hij/zij inspecteert jaarlijks de camping aan de hand van een lijst van bijna 200 voorzieningen en andere aandachtspunten.
De ACSI-inspecteur werkt niet voor de camping. Heeft u graag campingbrochures of wilt u reserveren, dan verwijzen wij u graag naar de informatie-aanvraag of het reserveringsformulier.
Wellicht kunt u rechtstreeks contact opnemen met de camping.

U kunt de inspecteur wel benaderen voor extra informatie over de camping en directe omgeving. Mocht het u niet lukken om de inspecteur overdag telefonisch te bereiken, dan kunt u het beter aan het begin van de avond nog eens proberen, maar niet na 22.00 uur. In het weekend is de inspecteur alleen overdag bereikbaar.

Het telefoonnummer van de inspecteur die deze camping bezocht heeft vindt u onder 'Bel deze inspecteur'.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)161226630
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,3

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,0
Personeel
7,9
Prijs-kwaliteitverhouding
7,6
Kindvriendelijkheid
8,4
Entertainment
8,0
Sportfaciliteiten
8,4
Zwembad
8,7
Eten en drinken
7,9
Omgeving
8,3

Anja Brian, op deze camping in juni 2018

8,8

Reisgezelschap: Paren

Echt een fraaie camping, maar wel druk ook in juni. Sanitair super modern en schoon, plekken ruim, licht aflopend. Wat helaas tegenvalt is de toegang tot het meer: een flink stuk steil, aflopend pad leidt tot een klein strookje zand/kiezel, een ruwe oever. Het stonk er vreselijk naar benzine van de vele boten.
Zwemwater was niet aantrekkelijk.

Familie de Leeuw, op deze camping in augustus 2017

8,4

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Super grote camping. Met alles erop en eraan. Wij hadden xl kampeerplaats (campingblok A) en deze is ook werkelijk xl.
Sanitair ongelofelijk schoon! Er zijn meerdere zwembaden met veel glijbanen. Er is altijd drukte op de camping, massaal. Veel entertainment alleen hebben wij er geen gebruik van gemaakt. Pizza\'s bij het restaurant verrukkelijk en niet duur.
Omgeving prachtig maar erg toeristisch in het hoogseizoen. Door de enorme omvang van de camping is het knusse camping idee wat verdwenen.

Luca Maselli, op deze camping in mei 2017

8,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Mooie camping,bij aankomst word je hartelijk ontvangen en ga met de medewerkers​ naar de plaatsen van de camping kijken welke nog vrij zijn en waar je wil staan. goed en schoon sanitair,heeft een groot zwembad met een glijbaan en licht dicht op het Garda meer en je kan daar vanaf de camping naartoe lopen en ze hebben een perfecte restaurant

jan van petten, op deze camping in juli 2016

9,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Erg mooie camping waar je heerlijk met je kinderen heen kunt. erg goede sfeer. Ik beveel deze camping zeker aan.

Van Nagelhout, op deze camping in juli 2015

8,3

Deze beoordeling is als enquete afgenomen door onze inspecteur op de camping zelf.

R. Bollen, op deze camping in augustus 2014

8,6

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Deze camping is zeer groot met een 4 tal zwembaden en een 17 glijbanen.
Zeker de moeite om deze camping te bezoeken met kinderen.

jansen, op deze camping in juni 2014

7,9

Reisgezelschap: Paren

Grote camping aan het Garda meer met voldoende sanitairgelegenheden. Het terras is gezellig en de zwembaden netjes. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Nadelen:je hebt een auto nodig omdat Lazise en Peschiera ner te ver weg liggen.
Zwembad:het personeel zou de handdoeken weg moeten halen van mensen die het zwembad verlaten (aantal jaar geleden gebeurde dit wel)
Camping is erg groot, hier moet je van houden.

PFH Wiermans, op deze camping in september 2013

8,6

Reisgezelschap: Senioren

Mooie ligging t.o.v. Gardameer. Tevens mooie ligweide van gras aan het meer. Geweldige supermarkt om inkopen te doen. Prachtige wandel- resp. wandelboulevard naar diverse dorpen zoals Lazise en Garda.

Ineke en Bert, op deze camping in september 2013

8,2

Reisgezelschap: Senioren

Een hele goede camping maar..... De campers van 4 mt. hoog en 12 meter lang zijn hier welkom. Nemen wel al het licht en uitzicht. Er is geen apart veld voor deze groep. Staan tussen de caravans in. Camping is erg mooi en schoon. 16 amp.

E. Seffelaar, op deze camping in augustus 2013

7,7

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Huur maxicaravan zijn oud. Je betaalt in het hoogseizoen te veel geld. Pendelbusjes die dagelijks gratis naar Lazise rijden zijn perfect. Voldoende ligbedden bij de zwembaden. Gunstige omgeving om diverse uitstapjes te doen.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 64,50
Richtprijs 2
€ 82,80
Openingsperiode
05-04-2018 t/m 12-10-2018
Oppervlakte
29 ha
Hoogteligging
70m
Aantal toerplaatsen
896 (50 - 110m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
15
Aantal huuraccommodaties
485
Camping geschikt voor gehandicapten
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:3400 m2
  • Zwemparadijs
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:218
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • PC met internet
  • WiFi-zone
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Seniorenkorting
  • Defibrillator
  • Receptie goed toegankelijk voor gehandicapten
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Deens | Duits | Engels | Spaans | Frans | Italiaans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 4 m)
    • zeilboot (lengte: 4 m)
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Privé-toilet
  • Familiesanitair
  • Hurktoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Familiedouche
  • Sanitaire voorzieningen voor gehandicapten in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor gehandicapten
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kantine/restaurant heeft toilet voor gehandicapten
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Vaatwasser
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Pizzeria
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Invriezen koelelementen
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:218
  • Bungalows/chalets
    • aantal:263
  • Koelkasten
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Waterfietsen
  • Kluisjes
  • Motorboten
  • Roeiboten
  • Elektrische fietsen
  • Lodgetent met sanitair
    • aantal:4
Zwemmen
  • Zwemparadijs
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Zwembad niet voorzien van takellift, maar langzaam aflopende bodem, plus plastic rolstoel
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:3400 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:600 m2
  • Zwemmen in meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Ligweide
Wellness
  • Sauna
  • Whirlpool
  • Stoombad
  • Hydromassage
Strand
  • Kiezelstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Aanlegsteiger/boei
  • Snorkelen
  • Waterskiën toegestaan
  • Scuba-diving
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
    • motorboot (lengte: 4 m)
    • zeilboot (lengte: 4 m)
  • Zeilen toegestaan
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:600 m2
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Deens | Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Deens | Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
  • Indoorspeeltuin
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Waterspeeltuin
  • Speelautomaten
  • Minigolf
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Fitnessruimte
  • Beachvolleybal
  • Minigolf
  • Tenniscursus
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:9 km
    • aantal:18
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Deens | Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Deens | Duits | Engels | Italiaans | Nederlands
  • Visgelegenheid
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Speelautomaten
Ligging van de camping
  • Gelegen aan meer/recreatieplas (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:6 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,1 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
    • lengte:10
    • gewicht:5000 kg
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère | 6 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Plaatsen met rtv-aansluiting
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
  • Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapten
  • Eventuele deurdrangers niet te zwaar (3 à 4 kg druk)
  • Oplaadpunt voor elektrische auto's
    • AcsiCampsite\Entity\Facility\Property:property:2015:2
  • Reserveren voor laagseizoen aanbevolen
Adres & Route

Wilt u camping Camping Piani di Clodia boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping Piani di Clodia
    Via Fossalta 42
    37017 / Lazise sul Garda
    Italië

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:

    45°28'57"N 10°43'41"E
  • A22, afslag Lago di Garda Sud, dan richting Bardolino/Lago di Garda. Bij Bardolino linksaf via N249 richting Lazise. Camping ligt buiten het dorp na camping Ideal.

  • Contact

  • www.pianidiclodia.it

Neem contact op

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Za

21 / 07

 

Zo

22 / 07

 

Ma

23 / 07

 

Di

24 / 07

 

Wo

25 / 07

 

Do

26 / 07

 

Vr

27 / 07

 
Max. 28.6° 29° 29.8° 31.4° 30.5° 31.2° 32.1°
Min 19.2° 18.2° 18.6° 18.8° 19.8° 19.5° 19.9°
Neerslag 70% 50% 40% 5% 20% 15% 15%
Windrichting O ZW ZW ZO NO ZO ZO
Windkracht 2 2 2 2 2 2 2

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm) Zonne-uren
Jan. 86% 47 3
Feb. 77% 43 5
Mrt. 77% 56 6
Apr. 77% 68 6
Mei 74% 81 7
Jun. 74% 98 8
Jul. 75% 62 10
Aug. 75% 87 9
Sep. 79% 64 7
Okt. 86% 76 4
Nov. 87% 75 3
Dec. 87% 48 3
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Piani di Clodia".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

BELEEF DE EMOTIE MADE IN ITALY.

De vakantie waar je altijd al van hebt gedroomd wacht op je!
De exclusiefste 5-sterren Leading Camping van het Gardameer geeft u een zonnig welkom, rijk aan natuur, smaken en zeer veel vermaak.

Lasize (Verona) Gardameer - Italië