Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Mediterraan kamperen aan de Middellandse Zee

Azuurblauw water, fijne zandstranden en wuivende palmbomen. Een zon-zee-strandvakantie aan de Middellandse Zee is voor veel kampeerders dé ultieme droom. Zonnen op het strand, een duik nemen in het zwembad en lekker slenteren over de boulevards aan de Costa Brava of Costa del Sol. En in de avond urenlang genieten van tapas, wijn en muziek. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de Spaanse Costa’s jaarlijks een populaire vakantiebestemming zijn.

Meer dan strand

Het gebied rondom de Middellandse Zee heeft nog veel meer te bieden. Trek er maar eens op uit en ontdek de Spaanse wijnvelden, de uitlopers van de Pyreneeën en tal van fraaie natuurparken. Of voorzie je vakantie juist van een cultureel tintje en bezoek steden als Valencia, Barcelona of Cartagena. De keuze is enorm en dit geldt ook voor het campingaanbod. Van een rustig plekje in het binnenland tot een gezellige familiecamping direct aan zee. Iedere kampeerder heeft hier een heerlijke vakantie.

Verzekerd van zon

Niet in de laatste plaats komt dit door het prachtige weer. In de zomermaanden ben je aan de Middellandse Zee verzekerd van de zon. Het mediterrane klimaat zorgt voor warme en droge zomers. Zelfs in de wintermaanden geniet je in het zuiden van Spanje nog van zeer aangename temperaturen.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen