Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings aan de Costa Brava: stranden in alle soorten en maten!

De Costa Brava is één van de belangrijkste vakantiebestemmingen in Spanje. Het gebied biedt een bijzondere kustlijn die uiteenloopt van mooie brede zandstranden tot aan grillige en intieme kleine baaitjes met helder blauw water. De campings in deze omgeving bieden u dus stranden in alle soorten en maten! Daarnaast is het goed vertoeven in een van de vele gezellige vissersdorpjes.

Mooie natuur en volop vertier

Door de vele mooie stranden en de mooie Middellandse Zee is dit gebied een ideaal voor de vakantieliefhebber die van watersport houdt. Het gebied heeft niet alleen boven water veel te bieden, want het kent ook een zeer boeiende onderwaterwereld. De watersporten kunnen ook landinwaarts worden beoefend aan één van de natuur- en stuwmeren. 

Niet alleen op watersportgebied hebben de campings veel te bieden, want ook het ruige achterland is zeer interessant. Vanaf de camping is ook bijna niet te ontkomen aan een bezoekje aan Barcelona. Met de trein staat u binnen de kortste keren op de Ramblas. 

Onder de jongeren is de badplaats Lloret de Mar ongekend populair. Hier zijn vele bars en discotheken. Maar ook voor gezinnen is een kampeervakantie aan de Costa Brava geschikt. Vooral in mei is het er nog rustig en het zeewater is dan al aardig op temperatuur. Daarnaast zijn er vele voorzieningen voor kinderen. 

Kamperen in deze omgeving betekent genieten van het lekkere Spaanse eten. Hier kunt u de échte tapas, kleine hartige gerechtjes, proeven. De streek kent ook vele verrukkelijke specialiteiten. Voor de kampeerliefhebber die het liever bij het bekende eten houdt, zijn er ook vele Nederlandse restaurantjes. 

De campings aan de Costa Brava liggen in de Spaanse regio Catalonië en dan in de provincie Gerona.

Aangepaste openingstijden: door de gevolgen van het coronavirus hebben veel campings hun openingsdata aangepast. De informatie op deze website kan dus tijdelijk niet helemaal juist zijn. Bekijk de website of social media van de camping voor de laatste info.​