Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping in Catalonië

Tijdens een kampeervakantie in Catalonië gaat u vast en zeker een of meerdere dagen naar Barcelona, één van de mooiste steden van Europa. De Catalaanse hoofdstad heeft het allemaal: een prachtige ligging aan zee, de gezellige flaneerstraat de Ramblas, statige boulevards en kleine straatjes, winkels en pleinen. En je kunt er ook nog fantastisch eten en drinken! 

Maar Catalonië, net over de grens van Frankrijk en Andorra, is veel meer dan alleen Barcelona: ontdek er eindeloze stranden aan de Costa Brava en heerlijke natuurlandschappen. Op de vaak schitterende campings aan de Costa Brava verveelt u zich geen moment.

Campings aan de Costa Brava: vakantieparadijzen in de kuststreek rond Barcelona!

Kamperen in Catalonië is een genot voor liefhebbers van een actieve natuurvakantie én van iedereen die graag interessante stedentrips maakt. Misschien wilt u beide wel combineren! In het noorden vind je de uitlopers van de Pyreneeën, aan de kust de geweldige zandstranden. Ook het binnenland rond Barcelona is een verrassende ontdekking!

De campings in de buurt van Barcelona zijn vaak grote, luxe vakantieoorden met veel voorzieningen. Ideaal voor de kampeerder die van comfort en activiteiten op de camping houdt. Maar u vindt er ook kleine natuurcampings in de bergen waar rust en respect voor de natuur erg belangrijk zijn.

Barcelona is een stad met veel traditie en historie, maar de moderne architectuur springt het meest in het oog. Architect Antoni Gaudí is daar bijna in zijn eentje voor verantwoordelijk. Overal in de stad staan zijn prachtige gebouwen vol originele details. Het beroemdst is wel de enorme kathedraal Sagrada Família, in het oog springend vanwege zijn sierlijke torens en schitterende ornamenten. Barcelona is ook de stad bij uitstek om lekker lui te flaneren over de boulevard de Ramblas of uitgebreid te eten of te winkelen.

Op een kampeervakantie of rondreis in Catalonië bent u door het zachte Catalaanse klimaat bijna het hele jaar verzekerd van mooi weer.

Wat zijn de 10 best beoordeelde campings in Catalonië? 

Welke campings in Catalonië zijn populair bij Nederlanders? 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen