Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Aragón

Een kampeervakantie in Aragón is niet onder één noemer te vangen. Met in het noorden de Pyreneeën, iets ten zuiden daarvan het middengebergte en de waterrijke vallei van de Ebro met langgerekte meren en brede stromen is Aragón in Noord-Spanje een mooi vakantiegebied voor bergwandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers, maar ook voor watersporters en in cultuur geïnteresseerden. U ziet het authentieke Spanje vanaf de campings in Aragón!

Campings in Aragón: het echte Spanje aan de voet van de Pyreneeën!

Kamperen in Aragón is ideaal voor wie van rust en natuur houdt. Aragón is de regio van de sprookjeslandschappen in de binnenlanden van Spanje. De provincie in het noordoosten ligt tussen Frankrijk en de Spaanse provincies Castilië, Catalunya en Navarra.

In het noorden zijn er de ruige Spaanse Pyreneeën rond Ordesa en Huesca met toppen boven de 3000 meter, maar er zijn ook prachtige natuurgebieden voor de kalme wandelaar, zoals het nationaal park Posets-Maladeta. Of bezoek vanaf uw camping in Aragón de grillige naaldrotsen Los Mallos, één van de mooiste landschappen van Spanje.

De streek rond hoofdstad Zaragoza is heel waterrijk, met de rivier de Ebro, de grootste rivier van Spanje. Iets ten oosten van Zaragoza heeft de stroom een enorm langgerekt meer gevormd bij Caspe. Wie hier gaat vissen, moet er niet van opkijken als hij een meerval van enkele tientallen kilo's aan de haak slaat!

Nog verder naar het zuiden ligt de regio Teruel. Dit deel van Spanje is niet zo heel bekend bij toeristen, maar dat is helemaal ten onrechte: het is een provincie met een bewogen geschiedenis, waar nog veel van te zien is, onder andere aan het Spaanse deel van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela: El Camino. Een kampeervakantie in Aragón is ook goed te combineren met een bezoek aan Barcelona en Catalunya of Pamplona en Navarra. De campings in Aragón liggen heel mooi centraal.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen