Ga naar de homepage

Aquadis Loisirs

Kamperen in de natuur tussen meren en rivieren …


Wilt u er even helemaal uit en heerlijk genieten?

De meeste van onze campings zijn gelegen aan een meer of rivier in een rustige omgeving en een prachtige, nog ongerepte natuur. Laat al uw dagelijkse beslommeringen voor wat ze zijn, adem de zuivere buitenlucht in en doe frisse energie op…

Samen met uw hele familie unieke belevenissen meemaken?

Wij bieden op al onze campings of in de directe omgeving talrijke recreatiemogelijkheden en activiteiten in de openlucht. Denk aan wandeltochten, geocaching (speurtochten met een gps-ontvanger), fietstochten, mountainbiken, vissen, waterskiën, zeilen, funtubing, kanoën en kajakken, paardrijden of ontdekkingstochten in de streek.

Gezelligheid en geborgenheid

Op onze kleinschalige campings staan de gasten voorop. Ons team zal er alles aan doen om aan uw wensen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van tochten of activiteiten die het beste bij u passen. Er heerst bij ons altijd een gezellige familiesfeer!

Comfort en uitstekende service

Onze campings bieden alle voorzieningen die u nodig heeft: televisie in de huuraccommodaties, recreatieruimte, kleine supermarkt, zwembad met snackbar/bar, gratis camperserviceplaats, verharde staanplaatsen … en nog veel meer!

Kom snel het Aquadis Loisirs gevoel ervaren en profiteer het hele jaar door van onze aanbiedingen!
 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen