Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Extremadura

Een kampeervakantie in Extremadura, in het zuidwesten van Spanje, zal u versteld doen staan van dit onontdekte stuk Spanje. Hier vindt u geen massatoerisme, geen grote drukte, maar alleen ruimte, traditie en folklore. Het is een erg dunbevolkt gebied, waar het eerstvolgende dorpje soms een half uur rijden verder ligt. Op een camping in Extremadura komt u pas echt tot rust!

Campings in Extremadura: weldadige rust in overweldigend natuurschoon!

Kamperen in Extremadura doet u tussen de boomgaarden, aan een klein riviertje of in de groene velden. Het is de streek rond Mérida in het westen van Spanje aan de grens met Portugal; volgens veel natuurliefhebbers de mooiste streek van Spanje, echt een ontdekking voor wie er nog nooit geweest is.

Dit deel van Spanje is waterrijk, groen en vruchtbaar. Géén regio om op vakantie te gaan als u houdt van drukke steden en drukke toeristenattracties. Extremadura is extreem dunbevolkt, er zijn nog talloze afgelegen plekken waar in de wijde, wijde omtrek geen huis of teken van menselijk leven te bekennen is.

Het enige wat hier indrukwekkend is, is het schilderachtige landschap. Of zoals het regionale verkeersbureau het zegt: water, aarde en lucht zijn onze beste argumenten om u te overtuigen hoe mooi het hier is! De campings in de Extremadura vormen de ideale basis voor een vakantie dichtbij de natuur. Een (korte) kampeervakantie in Extremadura is ook heel mooi te combineren met een reis naar Portugal of de Spaanse zuidkust. Maar wie weet, misschien wilt u er helemaal nooit meer weg!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen