Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings aan de Costa Dorada; kamperen met het hele gezin

Brede en rustige zandstranden, gezellige vissersdorpjes en aangename temperaturen maken de Costa Dorada tot de ideale bestemming voor een kampeervakantie met het hele gezin!

Zon, zee en strand

De Costa Dorada heeft zijn naam te danken aan de goudkleurige zandstranden, die ongeveer 200 km van de Middellandse Zeekust bestrijken. De zee loopt bij de meeste stranden geleidelijk af en daardoor is het gebied geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Doordat de stranden erg breed zijn is een kampeervakantie in dit gebied ook geliefd onder zonaanbidders. De bekendste badplaatsen zijn Tarragona, Salou, Cambrils en Sitges.

Vanaf uw camping is een bezoekje aan het achterland aan te raden. Dit wordt gekenmerkt door mooie, groene heuvels met uitgestrekte wijngaarden, johannes broodbomen, amandeltuinen, hazelaars en olijfboomgaarden. De streek is een bekend wijngebied en wordt doorkruist door de rivier Ebro. In het zuiden wordt het landschap grimmiger door de kale heuvels en vlaktes. 

Vanaf de campings staat u binnen de kortste keren in de bruisende wereldstad Barcelona. Deze stad ligt aan de noordkant van het gebied. Hier vindt u onder andere de bekende promenade de Ramblas, de magische fonteinen, vele oude, gezellige wijkjes en de wereldberoemde kerk Sagrada Familia van Gaudi. 

De campings aan de Costa Dorada liggen in de Spaanse regio Catalonië en dan in de provincies Tarragona en Barcelona.

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >