Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

San Marino: de oudste republiek van Europa

San Marino is een geval apart: alhoewel het volledig omsloten is door Italië, is het toch een zelfstandig land. Omdat het land maar ongeveer 61 km2 is, zijn er maar weinig campings. Toch raden we aan om er te gaan kamperen. De enclave is niet zo groot, dus veel mensen maken van hun bezoek een dagtripje. Als kampeerder kun je echter zien hoe mooi deze plek in de rust van de avond is.
 

San Marino Città

Wanneer je in San Marino bent, wil je natuurlijk San Marino Città (San Marino stad) bezoeken. Het historisch centrum staat op de Werelderfgoedlijst en dat is niet voor niks. Verwonder je over de schitterende Basilica di San Marino. Of bezoek het Piazza della Libertà: het vrijheidsplein. Je vindt de belangrijkste verdedigingswerken van San Marino op de Monte Titano. De drie torens zijn bijzonder om te zien. Je kunt er twee bezoeken.
 

Geniet van het uitzicht

Het land heeft een bergachtig landschap. Dit geeft San Marino een interessante uitstraling. Het weer is aantrekkelijk voor toeristen: heerlijk warme zomers, maar milde winters.
 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen