Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in San Marino

San Marino, de oudste republiek van Europa, is een populaire vakantiebestemming. San Marino is gelegen binnen de grenzen van Italië en heeft een eigen munt, postzegel en een nationaal voetbalelftal. Tijdens een verblijf op een camping in San Marino geniet u van een Italiaanse sfeer in een prachtige omgeving. Of u nu op doorreis bent of niet, kamperen in San Marino is een mooie belevenis!

Kamperen in San Marino: klein, vol bezienswaardigheden en heerlijk weer!

Op een camping in San Marino bent u van alle gemakken voorzien. Campings in San Marino zijn gelegen in een mooie omgeving. Op een camping in San Marino kunt u genieten rust en ruimte

In de buurt van uw camping in San Marino is veel te beleven. In de gelijknamige hoofdstad San Marino vindt u veel bezienswaardigheden. San Marino heeft middeleeuwse burchten die zeer indrukwekkend gebouwd zijn op de heuvels van de Monte Titano. Het staatsmuseum is ook een bezoek waard. Hier kunt u de kunstschatten van San Marino bezichtigen. In San Marino wordt geen belasting geheven, mede daardoor is winkelen in San Marino erg populair.

Bezoekt u graag een badplaats tijdens uw vakantie? San Marino ligt op slecht 5 kilometer afstand van Rimini. Rimini heeft prachtige goudkleurige zandstranden. Goed om te weten: vanuit San Marino gaat er een bus naar Rimini.

Ook het mediterraan klimaat maakt San Marino tot een aantrekkelijke bestemming. Het klimaat van San Marino kent warme zomers en milde winters. De kans op neerslag is in de zomermaanden zeer klein. Het weer in San Marino is het warmste in de maanden juli en augustus. De temperatuur kan deze maanden oplopen tot 30 graden Celsius.  

Thema's 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd