Ga naar de homepage

Camping 3 Estrellas Cat.1

Algemene gegevens

Aan een mooi zandstrand, zo’n twintig kilometer ten zuiden van Barcelona, ligt Camping 3 Estrellas. Deze strandcamping is aangelegd in een dennenbos direct aan de Middellandse Zee. De camping is ideaal gelegen voor een bezoek aan Barcelona: met de bus ben je in drie kwartier in het centrum. Op enkele kilometers van de camping ligt het vliegveld van Barcelona, dus ook voor een fly-drive kun je hier terecht.

Toon meer

Volg voorbij Barcelona de borden naar Aeropuerta de Barcelona - El Prat. Voeg in op de C31 richting Castelldefels. Links van de weg kun je de camping al zien liggen. Neem de afslag richting Gavà Mar, houd drie keer rechts aan en neem de C31 de andere kant op. De camping ligt direct aan je rechterhand. De eerste afslag is meteen de oprit naar de camping. In het ruime receptiegebouw word je in het hoogseizoen meestal ontvangen door een vakantiekracht. Vraag naar een vaste medewerker als je meer informatie wilt.

Strandsfeertje

Camping 3 Estrellas is mooi gelegen in een dennenbos direct aan het strand. Er is veel groen op het kampeerterrein en er heerst echt een strandsfeertje. Dit wordt nog versterkt door de vele palmbomen. De camping heeft een kleine driehonderd toerplaatsen. Geen enkele plaats is hetzelfde: er zijn staanplaatsen met en zonder schaduw, met meer of minder privacy, direct aan zee of juist wat rustiger achteraf. De plaatsen direct aan het strand hebben een schitterend uitzicht, maar bieden weinig schaduw en privacy. Verder zijn er allerlei soorten huuraccommodaties beschikbaar, van traditionele stacaravans tot lodgetenten en zelfs ecologische ‘domo’s’.

Stad van Gaudí

Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Barcelona trekt deze camping vooral toeristen die een bezoek aan de stad van Gaudí willen brengen. In het hoogseizoen komen de meeste campinggasten uit Noord-Europa. Je ziet hier veel Nederlanders, Fransen, Engelsen en Duitsers. Het zwembad en het strand maken deze camping erg aantrekkelijk voor gezinnen, maar toch zie je hier ook veel stellen en senioren. In het laagseizoen zijn de meeste campinggasten studenten en senioren. Houd er rekening mee dat zowel de snelweg als het nabijgelegen vliegveld overdag voor enige geluidsoverlast zorgen. Ben je op zoek naar absolute stilte, dan is deze camping niet zo’n goede keuze.

De betere waterpret

Aan de kant van de snelweg ligt een groot, maar eenvoudig buitenzwembad dat alleen in de zomermaanden toegankelijk is. Er is ook een apart peuterbadje voor de kleintjes. Voor de betere waterpret ga je natuurlijk naar het strand. Camping 3 Estrellas ligt aan een openbaar zandstrand direct aan de Middellandse Zee. Vanaf het kampeerterrein is er een toegangspoort naar het strand. Het strand is kilometers lang en mooi breed. Hier ligt ook een zeil- en surfschool.

Campo y Playa

Camping 3 Estrellas heeft een eigen supermarktje met een uitgebreid assortiment levensmiddelen. Je kunt er ook terecht voor verse groenten, fruit, brood en ijsjes. Het restaurant Campo y Playa heeft een mooi terras. Er wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd. Het is geen sterrenrestaurant, maar het aanbod is redelijk goed en je kunt er lekker eten. In de directe omgeving van de camping zitten verder geen restaurantjes of winkels; voor de meeste voorzieningen moet je zo’n tien kilometer rijden. Je bent dus wel een beetje aangewezen op de voorzieningen van de camping.

Barcelona per fiets

Op driehonderd meter van de ingang van de camping is de bushalte waar je de bus naar Barcelona kunt nemen. In drie kwartier sta je in het centrum en wandel je zo de Ramblas op. Wil je de stad van Gaudí van zijn mooiste kant leren kennen, huur dan eens een fiets. Barcelona is een geweldige stad om per fiets te ontdekken, hoewel veel faciliteiten voor fietsers er nog in ontwikkeling zijn. Het is een snelle manier om je te verplaatsen tussen de Sagrada Família en de Ramblas, tussen Parc Montjuïc en Parc Güell, en van de haven naar de Gotische wijk. Zonder parkeerproblemen rijd je moeiteloos van de ene bezienswaardigheid naar de andere. Laat je je graag rondleiden, dan kun je zelfs kiezen voor een Nederlandstalige gids op de fiets!

6,8
Gemiddelde beoordeling Bekijk 33 beoordelingen
Buitenzwembad
Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
alle voorzieningen
Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

 
  • Tot 60% korting

  • Meer dan 3.600 campings,
    jaarlijks geïnspecteerd

  • Binnen 4 nachten terugverdiend

Voordelig kamperen in het laagseizoen

CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
Gedetailleerde informatie over de camping

M. Meertens "In de schaduw van Barcelona-stad, aan de kust van Gavà, ligt camping 'Tres Estrellas', met directe toegang tot de zee. Goede aansluiting op het openbaar vervoer naar Barcelona en nabij gelegen vliegveld. Paardensport, karten, tennis, watersport en uitgaansmogelijkheden."

Inspecteur Dhr. M. Meertens

M. Meertens

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +3248671507373
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 6,8

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
6,9
Personeel
7,4
Prijs-kwaliteitverhouding
7,2
Kindvriendelijkheid
7,1
Entertainment
6,5
Sportfaciliteiten
6,8
Zwembad
7,7
Eten en drinken
7,1
Omgeving
7,0

Peter Vinton, op deze camping in mei 2018

7,7

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Very handy for Barcelona but you do need to put up with the aeroplane noise. Our pitch was pretty bare sand, would be even more so later in season. We ate in the restaurant, friendly staff, good service and nice food.

Chris Russell, op deze camping in november 2018

7,8

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

Stayed on this campsite for two nights in early November. Was allocated a pitch on arrival but was told I could choose any vacant pitch if I preferred, just to let them know which one. We actually picked the pitch next to the allocated one. This was right next to the restaurant, close to the shower block and not far from the site supermarket. There were quite a few old tourers with awnings which had seen better days on this site which detracted from its overall appeal. However, it was next to the nice sandy beach, the restaurant was open, as was the shop. Ideally located for visiting Barcelona. Although the campsite is only 3 miles from the airport, and you can watch the planes come and go (no night time arrivals or departures) the noise wasn\'t loud enough to be a nuisance. Washroom facilities were pretty decent and my wife was quite impressed with the laundry. No restrictions on putting up your own washing line, unlike some of the sites we visited.

Jo Basnett, op deze camping in september 2016

8,8

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

I know a lot of people have complained about the airplanes that fly over this site but you get used to it and it's worth it. What a great site. We would pay full price though next time for a pitch next to the sea. It was stunning. The restaurant was great, supermarket was great, the location was great and access to Barcelona was easy. Again I know people have complained about the narrow, side of the road walk to the bus stop but it was ok and well worth it. Deffo will return.

Ricardo mentessi, op deze camping in oktober 2018

6,1

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

A convenient stop if you are visiting Barcelona, but it was a 20 minute walk to the bus stop and the bus to central Barcelona, about 35 minutes. There is very little around the outside of the campsite as regards shops and restaurants etc. Some pitches are adjoining the beach, but there was a small premium to pay, but worth it. We would stop there again, but only because of access to the city.

L. Walledge, op deze camping in april 2015

7,6

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Although this site is close to a main road and Barcelona airport, neither bother us, we were near the toilet/shower block in the middle and could not hear the road. As for the planes, you soon get used to them, you can pitch by the beach, or under trees. Electric 5amp, you can walk out the back of the site on to the beach. Here you can hire windsurfing/kite surfing equipment, or try to catch supper by fishing. Toilets are clean with paper but unisex, showers may not look much but are good, plenty of hot water, bar prices are reasonable i.e. grilled chicken salad and chips €8.50, only down side is the walk to the bus stop approx. 80mtrs alongside the busy road just inside of the crash barrier.

Tony Lee, op deze camping in april 2015

8,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Used this site as a base to take our scooter into the city. As it was very quiet we chose a pitch next to the beach, just fantastic. Access road was narrow but we got our 9m motorhome in without a problem. New water and EHU points had been installed but no earth when I checked the electric. Site is next to airport but we didn't find the noise a problem, and no flights overnight.

Tony Clark, op deze camping in mei 2015

8,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

We spent just over a week at this site. That wasn't the original plan, but we loved Barcelona and the site was good.
The planes are noisy but you soon get used to them. The little shop which sells a range of groceries, drinks and bread is OK but expensive. The bar is good and if you try to speak Spanish, the measures and service become generous. The ground staff/cleaners are all a bit grumpy, unlike the reception staff who are brilliant.
The toilets are not unisex, as stated below, are clean and the showers do what they are intended to do. For Brits with Aquarolls and Drainmasters, there is a proper tap for filling up in the laundry and a drain to empty your grey water.
It is a bit of a hike to the bus stop along the main road on a rough path. Nevertheless, we took the bus in each day. Be sure to buy a T10 ticket which covers both the buses and the Metro in Barcelona and research how to use it. They are very good value for money. You can buy one in the Metro station near where the bus terminates in the city centre.

Jeff Wellington, op deze camping in juni 2019

7,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

The number of showers and toilets were completely inadequate for the site during our visit. the cleaning of the facilities was also inadequate, leaving them dirty and, on one occasion, without toilet paper. This was brought to the attention of the reception staff. This was the most unsatisfactory site that we experienced during our trip to Spain. Toilets and showers should be cleaned three times daily as was normal in many of the smaller sites.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 50,00
Richtprijs 2
€ 61,50
Openingsperiode
11-01-2019 t/m 15-12-2019
Oppervlakte
8 ha
Aantal toerplaatsen
290 (70 - 100m2)
Aantal huuraccommodaties
176
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:655 m2
    • periode:20-06/30-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:76
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • Ook reserveren met CampingCard ACSI mogelijk
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Paspoort / identiteitskaart verplicht
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Geldautomaat/geldopname mogelijk
  • Seniorenkorting
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Spaans | Frans | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Motorboot
    • lengte:5 m
  • Zeilboot
    • lengte:5 m
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hondenuitlaatplaats
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Babyroom
  • Stranddouches
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Zandbodem
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Restaurant (kleine kaart)
  • Zelfbedieningsrestaurant
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Snackbar
  • Afhaalmaaltijden
  • Bar
  • Gemeenschappelijke barbecueplaats
  • Koelijs verkrijgbaar
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:76
  • Bungalows/chalets
    • aantal:21
  • Caravans
    • aantal:2
  • Tenten
    • aantal:4
  • Trekkershutten
    • aantal:6
  • Kamers
    • aantal:59
  • Surfplanken
  • Kajaks
  • Kluisjes
  • Auto's
  • Lodgetent zonder sanitair
    • aantal:4
  • Lodgetent met sanitair
    • aantal:4
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:655 m2
    • periode:20-06/30-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • periode:20-06/30-09
  • Zwemmen in zee (max. 0,5 km)
  • Stranddouches
  • Ligweide
Strand
  • Zandstrand
Watersport en waterrecreatie
  • Visgelegenheid
  • Windsurfen toegestaan
  • Windsurfcursus
  • Motorboot
    • lengte:5 m
  • Meebrengen eigen boot toegestaan
  • Zeilboot
    • lengte:5 m
  • Zeilen toegestaan
  • Zeilcursus
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:30 m2
    • periode:20-06/30-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Engels | Spaans | Frans
    • periode:23-06/08-09
  • Enkele speeltoestellen
  • Disco-avonden
  • Discotheek
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Spaans | Frans
  • Babyroom
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
Recreatie (volwassenen)
  • Visgelegenheid
  • (Pool)biljart
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen bij zee (max. 0,5 km)
  • Afstand tot de zee (max. 10 km)
    • afstand:0 km
  • Gelegen in bos
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:0 km
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,3 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:4 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Wateraansluiting op/bij de plaats (max. 15m)
  • Vuilwaterafvoer op/bij de plaats (max. 15m)
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:5 ampère
Mindervaliden
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Kantine/restaurant gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kampwinkel/supermarkt gelijkvloers of bereikbaar via hellingbaan
  • Kraan zonder drukknop
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Alleen 's nachts rustig
  • Apart jeugdterrein
Adres & Route

Wilt u Camping 3 Estrellas boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping 3 Estrellas
    C-31, km 186,2
    08850 / Gavà (Barcelona)
    Spanje

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 41°16'20"N 2°2'34"E
  • Rondweg Barcelona 'Ronda de Dalt' (B20) volgen, ri Aeroport. C-31 ri Castelldefels, afrit Gavà Mar (links aan strand), viaduct over C-31, dan 3x rechts en terug ri Barcelona naar cp.

  • +34936330637

  • +34936331525

  • Stuur deze camping een e-mail

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Do

12 / 12

 

Vr

13 / 12

 

Za

14 / 12

 

Zo

15 / 12

 

Ma

16 / 12

 

Di

17 / 12

 

Wo

18 / 12

 
Max. 15.1° 19.4° 19° 17.1° 15.8° 16.2° 15.2°
Min 10.7° 12.3° 10.5° 9.3° 10.7° 8.4°
Neerslag 25% 75% 0% 0% 15% 40% 30%
Windrichting W W W ZW ZW Z NW
Windkracht 4 5 4 3 3 3 3

Klimaat

Relatieve vochtigheid Zonne-uren
Jan. 76% 5
Feb. 73% 7
Mrt. 73% 7
Apr. 71% 8
Mei 73% 9
Jun. 73% 9
Jul. 71% 10
Aug. 73% 9
Sep. 74% 8
Okt. 76% 6
Nov. 70% 5
Dec. 71% 5

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping 3 Estrellas".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping 3 Estrellas Cat.1

Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas
Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas Camping 3 Estrellas