Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

Populaire plaatsen Tarragona

Toon meer plaatsen in Tarragona

Alle plaatsen

Populaire campings Tarragona

Camping Joan Camping Joan

Camping Joan

Spanje - Catalonië - Tarragona - Cambrils

Ruim honderd kilometer onder Barcelona ligt de rustige, kindvriendelijke familiecamping Joan Cat.2 vlak bij het historische voormalige vissersdorp Cambrils. De camping is direct gelegen aan een van...

Richtprijs € 69,00

Vakantiethema's Tarragona

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op kampeervakantie op een camping in Tarragona

De campings in het zuiden van Catalonië liggen rond de stad Tarragona. Dit was de eerste hoofdstad van Catalonië in de Romeinse periode. Campings in Tarragona hebben alles te bieden voor een onbezorgde kampeervakantie met de kinderen!

Kamperen in Tarragona: gezellig ontspannen

Wanneer u op een camping in de regio Tarragona verblijft, zult u dagelijks kunnen genieten van zon en strand, want beide zijn hier in overvloed aanwezig!

Heeft u zin om vanaf uw camping in Tarragona eens een dagje weg te gaan? In dat geval is het vissersdorpje Cambrils een echte aanrader, evenals de oude Romeinse stad Tarragona. Hier zijn nog veel overblijfselen uit de Romeinse tijd te vinden, zoals een amfitheater, een aquaduct en een circus. Vanaf de boulevard Rambla Nova heeft u een prachtig uitzicht over de zee.

Om uw kinderen tijdens het kamperen in Tarragona te verrassen neemt u ze mee naar het enorme pretpark PortAventura World, een van de grootste pretparken van Europa.