Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.700 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Cantabrië

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Cantabrië

Hans Knaap

Prachtige stranden met voldoende parkeerplaatsen,Picos goed beriekbaar en prachtige rondritten en wandelingen te doen zijn en er is altijd wel een restaurant in de de buurt en ga waar de spanjaarden zitten

Bing Liem

Na de tocht over de camino de Santiago de Compostela was het een verassing om in Potes op deze camping te komen. De omgeving konden we gedeeltelijk bezoeken omdat we helaas voor een begrafenis naar huis moesten. Alles klopt op deze camping. Voor mevrouw van de camping lijkt het soms iets te zwaar te worden, ondanks de fantastische hulp van haar twee dochters. Volgens mij was ze toe aan een periode rust. Het lijkt me een enorme klus om alles tot zo in de puntjes voor elkaar te krijgen en dat voor een CC-tarief. Ik heb me geschaamd toen ik de rekening betaalde.

Herman van der Kuil

De regio is mooi

Op vakantie op een camping in Cantabria

Een kampeervakantie in Cantabrië (of Cantabria in het Spaans) laat u genieten van de heerlijke stranden van de kust die niet voor niets de 'Groene Kust' heet. De stranden zijn hier rustig, vaak verscholen tussen de rotsen. Maar Cantabria is ook de regio van de wondermooie bergstreek de Picos de Europa: hoge, ongerepte toppen op een steenworp afstand van zee! Op de campings in Cantabrië is het dus dubbel genieten. Als u een mooie camping in Noord-Spanje zoekt, is dit stukje Golf van Biskaje vast iets voor u!

Campings in Cantabrië: heerlijke stranden aan de voet van de Picos!

Kamperen in Cantabria kunt u ook uitstekend combineren met een vakantie in Zuid-Frankrijk of de Pyreneeën. De regio rond de boeiende havenstad Santander grenst aan Spaans Baskenland en is dus vrij snel te bereiken als u vanuit Nederland of Frankrijk komt.

Vergeet zeker niet vanaf uw camping in Cantabrië een bezoekje te brengen aan de Baskische stad Bilbao. Een bruisende stad met een geheel eigen sfeer. Bijna letterlijk een blikvanger is het spectaculaire gebouw van het wereldberoemde Guggenheim Museum, ontworpen door architect Frank Gehry. Het museum ziet er uit als een gigantische metalen roos, omdat de gebogen, organische vormen aan de buitenkant prachtig bekleed zijn met glanzende, metalen platen.

Cantabria is een streek waar modern en traditioneel of oud dicht bij elkaar liggen. Met oud bedoelen we echt zeer oud, want u vindt hier één van de vroegste bewijzen van de aanwezigheid van de prehistorische mens: de muurschilderingen in de grotten van Altamira. Ze staan op de Unesco-lijst van cultureel werelderfgoed, als één van de belangrijkste archeologische vondsten ooit. De muurschilderingen zijn nog 10.000 jaar ouder dan de vroegste vondsten in Egypte en Mesopotamië.

Op campings in Cantabria bent u omringd door schitterende natuur. Naast het nationale park Picos de Europa zijn er nog vijf grote, bescherme natuurgebieden. En natuurlijk al die heerlijke, schone stranden, zoals het prachtige Cobachos Beach, net buiten Santander.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen