Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Laden
Toon alle 14 campings - Cantabrië

Populaire plaatsen Cantabrië

Populaire campings Cantabrië

Toon alle 14 campings - Cantabrië

Vakantiethema's Cantabrië

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 125.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Cantabria

Een kampeervakantie in Cantabrië (of Cantabria in het Spaans) laat u genieten van de heerlijke stranden van de kust die niet voor niets de 'Groene Kust' heet. De stranden zijn hier rustig, vaak verscholen tussen de rotsen. Maar Cantabria is ook de regio van de wondermooie bergstreek de Picos de Europa: hoge, ongerepte toppen op een steenworp afstand van zee! Op de campings in Cantabrië is het dus dubbel genieten. Als u een mooie camping in Noord-Spanje zoekt, is dit stukje Golf van Biskaje vast iets voor u!

Campings in Cantabrië: heerlijke stranden aan de voet van de Picos!

Kamperen in Cantabria kunt u ook uitstekend combineren met een vakantie in Zuid-Frankrijk of de Pyreneeën. De regio rond de boeiende havenstad Santander grenst aan Spaans Baskenland en is dus vrij snel te bereiken als u vanuit Nederland of Frankrijk komt.

Vergeet zeker niet vanaf uw camping in Cantabrië een bezoekje te brengen aan de Baskische stad Bilbao. Een bruisende stad met een geheel eigen sfeer. Bijna letterlijk een blikvanger is het spectaculaire gebouw van het wereldberoemde Guggenheim Museum, ontworpen door architect Frank Gehry. Het museum ziet er uit als een gigantische metalen roos, omdat de gebogen, organische vormen aan de buitenkant prachtig bekleed zijn met glanzende, metalen platen.

Cantabria is een streek waar modern en traditioneel of oud dicht bij elkaar liggen. Met oud bedoelen we echt zeer oud, want u vindt hier één van de vroegste bewijzen van de aanwezigheid van de prehistorische mens: de muurschilderingen in de grotten van Altamira. Ze staan op de Unesco-lijst van cultureel werelderfgoed, als één van de belangrijkste archeologische vondsten ooit. De muurschilderingen zijn nog 10.000 jaar ouder dan de vroegste vondsten in Egypte en Mesopotamië.

Op campings in Cantabria bent u omringd door schitterende natuur. Naast het nationale park Picos de Europa zijn er nog vijf grote, bescherme natuurgebieden. En natuurlijk al die heerlijke, schone stranden, zoals het prachtige Cobachos Beach, net buiten Santander.