Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

Populaire campings Londen

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Camping Londen Verenigd Koninkrijk

Voor wie wil genieten van de drukte van Londen, maar ook de rust van het echte kampeergevoel wil ervaren, zijn de campings net iets buiten de stad een uitkomst. Vanaf de camping bent u met de auto of het openbaar vervoer snel in het hartje van Londen.

Kamperen vlak bij een wereldstad

Campings in Londen liggen allemaal op de grens van de regio Groot-Londen. Hier hebben de campings wat meer ruimte, waardoor de kampeerplekken groot genoeg zijn voor tent, caravan en camper. Sommige campings hebben een zwemgelegenheid op of vlak bij de camping, waar u bij goed weer heerlijk kunt ontspannen. Ook honden zijn welkom!

Tips

•    Fietsen door Londen
U kunt ervoor kiezen om Londen met de metro te ontdekken, maar bovengronds is zoveel meer te zien! Huur daarom een (ov-)fiets en bekijk alle Londense hoogtepunten vanaf de fiets. Wie de bezienswaardigheden al vaak gezien heeft, kan kiezen voor speciale fietsroutes die u langs bijzondere plekjes in Londen brengen. Vermoeide benen na een dag fietsen of wandelen? Neem dan de rode, authentieke dubbeldekker en laat u rijden.

 

•    Musicals
Londen is het Europese musicalhart. In de buurt West End zijn er wekelijks voorstellingen van populaire musicals als The Lion King, We Will Rock You en Mamma Mia! Een erg leuk uitje om met het hele gezin naartoe te gaan wanneer u in Londen op de camping staat.

 

•    Winkelen
Wereldstad Londen staat bekend om zijn brede winkelaanbod. In Oxford Street zijn veel winkelketens zoals H&M en Topshop te vinden. De duurdere winkels als Apple Store en Burberry zitten in Regent Street. Wie op zoek is naar de meer historische winkelstraatjes van Londen, moet richting Covent Garden. Deze oude, overdekte markt is tegenwoordig dé plek voor de antiekmarkt. Ook zijn in de buurt van Covent Garden het hele jaar door veel straatartiesten te vinden.

Leeds Castle

Niet alleen Londen zelf is mooi, ook de steden om Londen heen getuigen van veel culturele historie, om over de natuur nog maar te zwijgen. Op nog geen uur rijden van Londen ligt Leeds Castle in Kent. Dit 900 jaar oude, majestueuze kasteel heeft een prachtige tuin, waar vaker roofvogelshows worden gehouden. Ook binnen is er van alles te zien en te beleven. Een aanrader om naartoe te gaan en zeker ook leuk met kleine kinderen.

Het weer

Voor een zonnige strandvakantie gaat u niet naar Londen. Wel gaat u ’s zomers naar Londen om, in een lekker zonnetje en bij zo’n twintig graden, te genieten van al het moois dat de stad en de omgeving te bieden heeft. In het voor- en najaar liggen de temperaturen wel iets lager, maar ook dan is kamperen in Londen nog zeker een aanrader!