Ga naar de homepage

Geen uitgelicht campings gevonden

Geen campings gevonden

Legenda

Laden

Populaire regio's Schotland

Toon meer regio's in Schotland

Alle regio's

Populaire campings Schotland

Braemar Caravan Park Braemar Caravan Park

Braemar Caravan Park

Verenigd Koninkrijk - Schotland - Aberdeenshire - Braemar

Een prachtig gelegen camping in het Cairngorms National Park. Vanuit deze comfortabele camping kunt u de boeiende historie en natuur van Schotland ontdekken.

Richtprijs € 28,60

Blair Castle Caravan Park Blair Castle Caravan Park

Blair Castle Caravan Park

Verenigd Koninkrijk - Schotland - Perth and Kinross - Blair Atholl

Gelegen tussen de glooiende heuvels van Cairngorms National Park ligt Blair Castle Caravan Park. Deze camping is te vinden op het landgoed van Blair Castle,...

Richtprijs € 32,30

Vakantiethema's Schotland

Toon meer vakantiethema's

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Op vakantie op een camping in Schotland

De campings in Schotland beloven u een geweldige vakantie: u kampeert tussen de mooiste wandelpaden van Europa, in een land vol burchten en kastelen, de Highlands en de typisch Schotse cultuur, met de Highland Games, mannen in kilts, doedelzakmuziek en natuurlijk: Schotse whisky. 'Bonny Scotland' is een kampeerland bij uitstek, dus u vindt altijd een mooie camping in Schotland, het land met de vele gezichten.

Kamperen in Schotland: het land van de Highlands en Glens en Loch Ness!

Een kampeervakantie in Schotland is zo gevarieerd als u dat zelf wilt. Het verschil tussen de Hooglanden in het noorden en het wat dichtbevolktere zuiden is enorm! Het maakt dus veel uit welke camping in Schotland u kiest.

Het typische landschap van de Schotse Hooglanden met zijn langgerekte heuvels en diepe dalen (Glens) is een paradijs om lange wandelingen te maken. Twee mooie lange wandelpaden: de West-Highland Way en The Great Glenn Way. Het hoogste punt van de Britse eilanden is de Ben Nevis (1343m), bij de stad Fort William. In de ijstijd ontstond The Great Glen: het grote dal.

Vanaf de campings in Schotland is het ook heerlijk om dagtochten naar bijzondere, oude kastelen te maken: Kasteel Eilean Donan bijvoorbeeld of Balvenie en Stirling Castle. Aan het legendarische Loch Ness, wereldberoemd om het monster 'Nessie' dat er volgens de verhalen in zou huizen, ligt Urquhart Castle. Bezienswaardigheden zijn verder de befaamde whisky destilleerderijen in Oban en Talisker, waar u ook een rondleiding kunt krijgen, de stad Edinburgh met zijn oude burcht en de eilanden met hun eigen sfeer, zoals Islay en Isle of Skye. Er is altijd een vakantie in Schotland voor u bij!