Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Camping Zuid-Engeland Verenigd Koninkrijk

Wanneer u wilt kamperen in Zuid-Engeland vindt u altijd wel een camping te midden van de ruige klifpartijen, glooiende heuvellandschap en groene weides waar Zuid-Engeland om bekend staat. Met plaatsen als Portsmouth, Southampton en natuurlijk het bekende Cardiff en Cornwall, is er genoeg te zien en te beleven voor iedereen.

Op de camping

Of u nu wilt kamperen vlak bij zee, bij een visvijver of op een camping met een eigen buitenzwembad, in Zuid-Engeland het allemaal. De campings in Zuid-Engeland hebben doorgaans ruime, groene kampeerplaatsen waar u in alle rust met tent, caravan en camper kunt staan. Op veel campings is ook uw hond welkom! De campings liggen daarnaast redelijk centraal, zodat alle mooie plaatsen langs de kustlijn goed bereikbaar zijn.

Tips

•    Brighton
Dit is een van de grootste en meest bekende badplaatsen van het Verenigd Koninkrijk. De stad kenmerkt zich door de vele oude Victoriaanse gebouwen en de grote pier die het strand karakteriseert. De zuidkust van Engeland staat bekend om zijn drogere, warmere klimaat, waardoor een dagje strand ook tot de mogelijkheden behoort.

 

•    Stonehenge
Dit monument uit de steentijd heeft de tand des tijds goed weten te weerstaan en is nog steeds een van de bijzonderste plekken van Engeland.

 

•    Isle of Wight
Het Isle of Wight ligt vlak voor de kust van Zuid-Engeland en is het grootste eiland van Engeland. Het eiland kenmerkt zich door imposante kusten en authentieke dorpjes en stadjes. De ideale plek voor een leuk daguitje.

Farmers' market

Door heel Engeland vindt u diverse markten met lokale producten, direct van het land. In het zuiden van Engeland zijn er wekelijkse en maandelijkse markten in plaatsen als Gloucester, Bristol en Portsmouth.

Het weer

Laten we eerlijk zijn, Engeland staat niet bekend als zonnige vakantiebestemming. Het zuiden van Engeland heeft echter wel de meeste zonuren per jaar en de meest aangename temperaturen. Dit klimaat en de prachtige natuur en cultuur maken Zuid-Engeland tot een zeer geschikte kampeerbestemming.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen