Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Kamperen in Northumberland

In deze regio in het noordoosten van Engeland vindt u vooral kleine dorpjes een afwisselende landschappen. Op de campings in Northumberland voelt u zich daarom meteen thuis.

Tips

•    Het kasteel van Alnwick
Dit kasteel werd beroemd doordat het dienst deed als Zweinstein, de school voor hekserij en hocus-pocus, in de Harry Potter-films.

•    Sterren kijken
Het nationale park van Northumberland heeft ‘s nachts de donkerste hemel van Groot-Brittannië. Tijdens een heldere nacht kunt u hier de melkweg zien en als u geluk heeft zelfs het noorderlicht.

Campings in Northumberland

In deze rustige omgeving is het heerlijk kamperen. U kunt met uw eigen caravan of camper een plekje zoeken op een van de campings, maar er is ook vaak de mogelijkheid om een accommodatie op de camping te huren.

Het weer

In Northumberland is het weer wisselvallig. Dat betekent niet dat het er altijd regent: er zijn ook veel zonnige periodes in Northumberland. De zomers zijn er dankzij het zeeklimaat aangenaam: gemiddeld is het er in de zomer 20 graden. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen