Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Campings in Devon

Het afwisselende landschap van het graafschap Devon in het zuidwesten van Engeland is een bijzondere kampeerbestemming. Van de ruige natuur in Dartmoor National Park tot de prachtige stranden met palmbomen aan de kust. Devon heeft prachtige campings en voor iedere kampeerder iets te bieden.
 

Tips

•    Wandelen over het Southwest Coast Path 

•    Stedentripjes naar Plymouth, Exeter en Torquay

•    Bezoek Dartmoor National Park

Kamperen met een uitzicht

Wanneer u met uw tentje neerstrijkt op een camping in Devon, geniet u vaak van een prachtig uitzicht op de rotsachtige kust. Met uw caravan of camper staat u op ruime plekken. Er zijn campings met een overdekt zwembad, al dan niet verwarmd. Ideaal, want zo kunt u ook op een wisselvallige dag even in het water plonzen.

Bezienswaardigheden

•    Het strand van Woolacombe
Aan dit schone, grote zandstrand kunt u de hele dag genieten van het prachtige uitzicht en veilig zwemmen onder het toezicht van de vele strandwachten.

•    Vlinderboerderij en otteropvang
Deze bijzondere combinatie van dieren kunt u op één dag bezoeken in Buckfast Butterfly Farm and Dartmoor Otter Sanctuary. De entree is ongeveer €10.

Het weer

Het klimaat in Devon is zachter dan in de rest van Engeland. Het weer is er wel wisselvallig, maar een regenachtige ochtend  in het binnenland, kan een zonnige middag aan de kust betekenen. In de zomer heerst er zelfs een subtropisch klimaat. Hierdoor is Devon, ook wel bekend als de Engelse Rivièra, erg populair onder kampeerders. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen