Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings in Londen

Altijd al de Big Ben of Buckingham Palace willen bezichtigen? Een camping in of dichtbij Londen is een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan deze metropool. De wereldberoemde dubbeldekkers, de rode telefooncellen en de zwarte taxi’s bepalen het straatbeeld dat zo typisch is voor de Britse hoofdstad. Kamperen in Londen is een kampeervakantie en stedentrip in één!

Kamperen in de hoofdstad van Engeland

Ligt Londen op de route naar uw vakantiebestemming in Engeland? Laat de kans om deze wereldstad te bezoeken dus niet voorbij gaan. Het grote voordeel van kamperen in de buurt van Londen is dat er meerdere natuur- en recreatiegebieden dichtbij de stad liggen. De campings daar zijn voorzien van alle gemakken voor een fijn verblijf. Wakker worden in een groene omgeving en vervolgens staat u binnen no-time in hartje stad. Want vanaf de meeste campings is er een snelle verbinding met de trein of de metro.

Tips

Londen is een miljoenenstad die bruist als nooit tevoren!. Er is zoveel te ontdekken dat u zich prima een week kunt vermaken. Hier vindt u een aantal tips:

  • Musicalliefhebbers bemachtigen een plekje op de eerste rij bij een van de vele voorstellingen.
  • Fish & chips eten in een typisch Engelse pub is al een beleving op zich.
  • Struin over de marktjes in de romantische wijk Nothing HiIl.
  • Locals loopt u tegen het lijf in de prachtige stadparken, bijvoorbeeld Hyde Park.

Het weer in Londen

Het klimaat van Londen is een gematigd zeeklimaat. Dat houdt in dat de temperaturen er zelden extreem laag of hoog zijn. De zomers zijn aangenaam met gemiddelde temperaturen van 21°C overdag en van 11°C tijdens de nacht. De hoogste temperatuur ooit gemeten in de zomer was 38°C, maar dat komt zelden voor. De winters in Londen zijn koud, toch zakt de temperatuur zelden onder het vriespunt. Regen kan er het hele jaar door vallen. Maar na regen komt zonneschijn, ook in Londen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd