Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Op vakantie op een camping in Noord-Ierland

De campings in Noord-Ierland zijn een ideaal vakantieadres voor de hele familie. Of u nu van woeste rotskusten of zandstranden houdt, van cultuur en traditie of van ongerepte, groene natuur, van watersport of muziekfestivals, op een campingvakantie in Noord-Ierland is het allemaal te beleven!

Kamperen in Noord-Ierland: de ideale familievakantie op het groenste eiland

Een kampeervakantie in Noord-Ierland is per definitie relaxed. In dit deel van het Verenigd Koninkrijk, het land van meren en bossen, kastelen en stadjes, muziek en cultuur, gebeurt alles met een glimlach. Zelfs de drukke hoofdstad Belfast heeft iets van een groot dorp. Net als bij de buren in de Ierse Republiek zal vooral de vriendelijkheid van de Noord-Ierse bevolking u aangenaam verrassen.

Op een kampeervakantie in Noord-Ierland komt u tijd tekort om al het mooie natuurschoon te zien: steile rotskusten en lange zandstranden, de Mourne Mountains en de Sperrin Mountains, de meren van de Fermanagh Lakelands en de Causeway Coast and Glens. Maar wie hier kampeert, moet ook zeker één van de gezellige Noord-Ierse steden bezoeken: Derry of Belfast. Wist u dat de Titanic in Belfast werd gebouwd. U kunt er nu een Titanic Boat Trip maken of een tentoonstelling over de Titanic bezoeken.

Een camping in Noord-Ierland is ook dé plek voor de verwende watersportliefhebber. Bijvoorbeeld in de buurt van het grootste meer: Lough Neagh, ten westen van Belfast bij Ballyronan, Antrim en Lurgan. Noord-Ierland heeft ook prachtige oude kastelen, soms uit de tijd van de Kelten: Bangor en Enniskillen. Een bezienswaardiheid voor liefhebbers van Ierse whiskey: de Bushmills destillery aan de noordkust in het gelijknamige Bushmills.

U komt comfortabel in Noord-Ierland rechtstreeks met de Veerboot Liverpool-Belfast, of een van de vele mogelijkheden via Ierland.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen