Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Tirol

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Tirol

Overgaauw

De regio biedt mogelijkheden tot genoeg wandelingen: de berg(en) in, of meer vlak terrein.

Fam. van der Donk

Een geweldige omgeving om sportief te genieten. Vele mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken en ook culinair te genieten. De Badesee nabij is echt leuk en het openbare zwembad is ook zeer netjes. Winkels in de buurt en een dorp met leuke activiteiten.

Jos

Een zeer mooie omgeving met veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen, dagjes uit, etc.

Kamperen in Tirol

Tirol is voor veel Nederlanders een van de meest bekende gebieden in Oostenrijk. Of u hier nu in de zomer komt genieten van de Oostenrijkse natuur of in de winter de skipistes bedwingt, het is hier altijd fijn kamperen. Sommige campings zijn om die reden dan ook zowel in de zomer als in de winter open. Kamperen in Tirol is het hele jaar door dus een feestje! Tirol is een unieke deelstaat omdat die eigenlijk uit twee delen bestaat: Noord-Tirol en Zuid-Tirol. Tussen die twee in ligt de deelstaat Salzburg.

Innsbruck en de Olympische Spelen

De hoofdstad van Tirol is Innsbruck. Deze indrukwekkende stad ligt ingeklemd tussen de bergen in Noord-Tirol. Het historische centrum is prachtig om te zien. Ook leuk om te zien zijn de gebouwen die zijn gebouwd voor de Olympische Spelen van 1976 en 1964. De bijzondere schans voor de skispringers kunt u zelfs vanuit het centrum nog zien liggen. Als u in de buurt van Innsbruck kampeert mag een bezoekje aan deze stad zeker niet ontbreken.

Natuur!

Als er een ding is waar je in Tirol geen gebrek aan hebt, is het natuur en natuurschoon. In Tirol vind je prachtige bossen, mysterieuze ijsgrotten en talloze kilometers aan prachtige wandel- en fietspaden. Ook avontuurlijke kampeerders komen hier aan hun trekken. Je hoeft nooit ver te rijden om een spannend uitstapje op te zoeken. Abseilen, rodelbanen of een via ferrata, je vindt het allemaal in Tirol.

Thema's 

Wat zijn de 10 best beoordeelde campings in Tirol? 

Welke campings in Tirol zijn populair bij Nederlanders? 

Populaire campings in Tirol: de snelste stijgers 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen