Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Stiermarken

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Stiermarken

Ilse

Geweldige omgeving, uitermate geschikt om te wandelen.

Franciscus

Leuke regio

L. Hertoh Lemmens

Heel mooi met vriendelijke bewoners.

Op vakantie op een camping in Steiermark

De campings in Steiermark zijn zowel 's winters als 's zomers een vakantiereis waard! Steiermark is de traditierijke, authentiek Oostenrijkse provincie rond de stad Graz, ingeklemd tussen Salzburg, Kärnten en Burgenland, aan de grens met Slovenië in het zuiden van Oostenrijk. Graz is eigenlijk de enige stad in deze regio, die verder heel landelijk is, met kleine, gezellige boerendorpjes en pittoreske plaatsjes als Sankt Gallen of Sankt Johann am Tauern.

Kamperen in Steiermark: een kampeervakantie in de natuur

In de winter is Steiermark een geliefd wintersportgebied (vooral rond skigebied Kreischberg), in de zomer kunt u tijdens uw kampeervakantie in Steiermark kamperen op campings aan een meer, waar gezwommen, gevaren en gevist kan worden. Alles is hier gericht op een vakantie in de natuur of in een rustige, landelijke omgeving. Bij veel campings in Steiermark kunt u paardrijden of pony rijden, fietsen, eindeloos wandelen, of gewoon genieten van de stilte. Kamperen in Steiermark is het hele jaar door leuk!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen