Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Wenen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Wenen

Bas van Wieringen

De weg was dichtbij en gaf veel geluid.

Op vakantie op een camping in Wenen 

Een kampeervakantie in Wenen laat u kennismaken met het ándere Oostenrijk. Het land bestaat niet alleen uit bergen en Tirol, het heeft ook een bruisende, majestueuze hoofdstad! Als u houdt van traditie, muziek, architectuur en cultuur in het algemeen, dan spant een vakantie op een camping in Wenen -de Keizerstad- wellicht de kroon.

Een bruisende, majestueuze hoofdstad van Oostenrijk

Kamperen in Wenen betekent genieten van deze parel aan de Donau, bekend van de wals, opera’s, luxueuze koffiehuizen (Sachertorte!) en Habsburgse paleizen. Van componisten als Beethoven, Strauss en Mahler. Bezoek vanaf uw camping bij Wenen het Schloss Schönbrunn, prachtige kerken zoals de Stephansdom en de Augustiner Kirche en barokke gebouwen als de Hofburg, het Rathaus en het Parlementsgebouw. Maar vergeet tijdens het kamperen in Wenen ook het Prater, de dierentuin, de Spaanse Rijschool én de Jugendstil niet.

Wenen heeft ook een onverwacht modern gezicht met veel musea en het beroemde, kleurrijke Hundertwasserhaus van architect Hundertwasser. Wat zuidelijker ten opzichte van de campings bij Wenen ligt Oostenrijk’s grootste meer, de Neusiedler See. En als u toch in deze regio bent: die andere sprookjesstad aan de Donau (Budapest in Hongarije) ligt verrassend dichtbij!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd