Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Karinthië

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Karinthië

Swinnen

Prachtige omgeving. De camping is gelegen in een zeer mooi dorp.

F, van Dam

Het is Oostenrijk met heel veel mooie bergen met bossen en alm-weiden

Job Smit

Prachtige regio. Geniten.

Op vakantie op een camping in Karinthië

Campings in Karinthië (in Oostenrijk heet de regio Kärnten) liggen in het zuiden van Oostenrijk, in het groene, rustieke gebied dat grenst aan Italië en Slovenië. Een regio met besneeuwde bergtoppen in de strenge winters, maar ook met warme zomers. Een kampeervakantie naar Karinthië kan dus het hele jaar door.

Kamperen in Karinthië: ideaal voor rustzoekers en watersportliefhebbers

Kamperen in Karinthië is perfect voor rustzoekers die van de natuur willen genieten, want zelfs hartje zomer is het er niet overdreven druk. Vooral niet als u de moeite neemt om u tijdens de wandelingen vanaf uw camping in Karinthië buiten de gebaande paden te begeven om te genieten van de stilte en de adembenemende vergezichten. In het westen van Karinthië ligt het enorme beschermde natuurgebied de Hohe Tauern.

Door het milde klimaat in de zomer in Karinthië kan de temperatuur van het water in de ontelbare meren en waterreservoirs, waaronder de Weissensee, Wörther See, Millstätter See, behoorlijk oplopen. Dat maakt kamperen in Karinthië ook ideaal voor liefhebbers van watersport, want het gebied staat bekend om de uitstekende watersportfaciliteiten!

En ook rondom de campings in Karinthië ontbreekt een vleugje romantiek niet, want slot Hochosterwitz was ooit de inspiratiebron voor het schrijven van Sneeuwwitje en de zeven dwergen! Grotere steden in Karinthië zijn Klagenfurt en Villach. Ook een heerlijke tussenstop op weg verder naar het zuiden (Italië, Kroatië, Hongarije).

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >