Ga naar de homepage

Camping L'Hirondelle Holiday Resort

Algemene gegevens
Richtprijs € 32,00

Camping L'Hirondelle Holiday Resort is een camping in Oteppe, Luik. Deze terrassencamping en camping met hellend terrein heeft plaatsen met afbakening en zonder schaduw. Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans en bungalows. De camping beschikt over een speeltuin en sportterrein.

Toon meer

Op Camping L'Hirondelle Holiday Resort gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. Er is een animatieprogramma. De camping beschikt over een buitenzwembad, binnenzwembad met schuifdak en peuterbad. Er is ook een waterglijbaan aanwezig.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een snackbar, zelfbedieningsrestaurant, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen inhet laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

6,0
Gemiddelde beoordeling Bekijk 29 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

A.L. Cousin "Verblijfspark met enkele kampeerplekken met waterpretpark. Veel animatie. Ruime speeltuin, supermarkt en disco op de camping zelf."

Inspecteur Mevr. A.L. Cousin

A.L. Cousin

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)24692662
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 6,0

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
5,1
Personeel
6,5
Prijs-kwaliteitverhouding
5,9
Kindvriendelijkheid
7,2
Entertainment
6,1
Sportfaciliteiten
6,1
Zwembad
6,5
Eten en drinken
5,6
Omgeving
6,4

Gerald Radford, op deze camping in september 2016

6,9

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

I tested the 230V electric system when I hooked up my caravan. My tester showed that there was an earth fault. I tried several different outlets - all have earth faults. The site is dangerous.

To get to the campsite, we followed our SatNav as there were no signposts from the Namur-Liege road. This took us along very narrow and hilly roads. It would be useful if there were directions to the site in the ACSI entry so that one can avoid taking the wrong roads.

The showers etc are new and good but they are a long, long way from the camping site. The toilets are closed for a long time in the morning when you want to use them.

David, op deze camping in augustus 2016

4,8

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

****BEWARE*** THE worst campsite I have ever visited. I was a solo traveller with small tent and motorbike, however I was charged for 2 people and larger tent as they could not adjust their prices. It was quite late and I begrudgingly accepted. However this was the least of my worries. When I rode to the allocated tent pitches I was shocked at what I saw. The whole area was overcrowded, with litter and dog mess. The tent pitches are not acceptable as they are rocky, very sloping and covered with rubbish. A number of dogs were roaming and attended and one did his toilet in the middle of the pitch area, no one came to clean it away!! The campsite area that I saw as I rode around looking for a suitable spot was UNACCEPTABLE and I would not stay here if you paid me to. After 15 minutes of looking in awe at the squalid and overcrowded campsite, I decided to request a refund and find another campsite. Luckily the is another 20km away that had a place for me even though it was late. I cannot believe that this campsite has been reviewed and accepted. It is a disgrace and I would NEVER consider staying here again.

miss j mccarthy, op deze camping in augustus 2014

5,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

We stayed here in a caravan for 8 nights,This site needs URGENT attention..We wondered why we couldn't find any reviews on this site..How I wish we had..The toilets shower blocks are filthy dirty and stink,they are not only dated but in very bad condition,the park for the childrens looks fantastic but on closer inspection a lot of the rides are broken,need attention or should be taken away,such a shame..no maintenance what so ever,the recycling area was dirty and for the duration of our stay every bin was overflowing,broken bottles everywhere and tins on floor,still no one from the site cleared this mess..There was dog dirt ever where..yes the owners should pick up but still this site has customers..Also it seems to be s free for all when it comes to the weekend..patries in toilets etc..lets camp anywhere and everywhere..ACSI SHOULD REMOVE THEIR SIGN FROM RECEPTION very misleading..the pools are the only good point..we shall not return

Yvonne, op deze camping in augustus 2014

4,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Filthy dirty campsite ! Dog dirt everywhere, toilets absolutely disgusting ! Shop shuts at 6.00pm. Very small pitch for caravans, site drainage very poor, puddles and mud everywhere. Would NEVER go here again !

Diane Fletcher, op deze camping in juni 2014

5,0

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

The toilet block was disgusting, don't think it was ever cleaned. Stained sinks and toilets. Filthy, overflowing rubbish bins outside. I could not use the shower but my partner said they were cold.

Rod Hattan, op deze camping in september 2013

6,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

Not at all impressed. Toilets awful, nothing open (shop and snack bar should have been) no earth on electricity, no motorhome service point although shown on site plan, pitched on spare piece of land next to boules pitch, no available water. A very depressing stay.

Peter norton, op deze camping in oktober 2012

6,5

Google Vertaling

Reisgezelschap: Paren

The toilet facilities here were unacceptable. No toilet rolls or even toilet roll holders in the wc's, no soap dispensers in wc's sinks, no hot water in washroom sinks and, although there was hot water in the showers, it came out very hot and the temperature could not be regulated. A good point however was that wi-fi was free and could accessed in the warm and spacious reception area

William King, op deze camping in september 2012

6,2

Google Vertaling

Reisgezelschap: Senioren

We stayed here Sunday 16 September 2012.
Next to the "Jeu de boules ally" the electrics there were faulty. When I tested the supply my tester came with "Earth Fault" I notified the office and was told I was the only one complaining, and that there was no one available to help me as it was a Sunday. I tried connecting to seven different sockets and they all came up with the same fault. The toilets were an absolute disgrace, with toilet bowls covered in faeces. I suggest that ACSI review this site quickly.

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 32,00
Richtprijs 2
€ 43,50
Openingsperiode
01-04-2019 t/m 31-10-2019
Oppervlakte
45 ha
Hoogteligging
124m
Aantal toerplaatsen
106 (80 - 120m2)
Aantal vaste jaarplaatsen
400
Aantal huuraccommodaties
300

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:800 m2
    • periode:01-06/10-09
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:152
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:1
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
  • Harde bodem
  • Hellend terrein
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-04/21-09
  • Levensmiddelen: uitgebreid assortiment
    • periode:01-04/21-09
  • Restaurant (met ruime keuze)
    • periode:01-04/21-09
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:01-04/21-09
  • Zelfbedieningsrestaurant
    • periode:01-04/21-09
  • Snackbar
    • periode:01-04/21-09
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-04/21-09
  • Bar
    • periode:01-04/21-09
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:152
  • Bungalows/chalets
    • aantal:148
Zwemmen
  • Binnenzwembad d.m.v. schuifdak
    • oppervlakte:300 m2
    • periode:01-04/30-09
    • Verwarmd:ja
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:800 m2
    • periode:01-06/10-09
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:150 m2
    • periode:01-06/10-09
  • Ligweide
Voor kinderen
  • Waterglijbaan (> 10 m)
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:150 m2
    • periode:01-06/10-09
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Disco-avonden
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Springkussen
  • Speelautomaten
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Tennis
  • Jeu de boulesbaan
  • Geocaching
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Frans | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Frans | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
  • Speelautomaten
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:09-07/20-08
Ligging van de camping
  • Openbaar vervoer bij de camping (max. 0,5 km)
    • afstand:0,5 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:0,2 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale voorzieningen voor kampeerauto's
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Apart jeugdterrein
Adres & Route

Wilt u camping Camping L'Hirondelle Holiday Resort boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

  • Camping L'Hirondelle Holiday Resort
    76a rue de la Burdinale
    4210 / Oteppe
    België

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 50°34'55"N 5°7'33"E
  • N80 St. Truiden-Namur. In Burdinne links afslaan, wegwijzers volgen naar Oteppe. Zeer goed aangegeven.

  • +3285711131

  • +3285711021

  • Stuur deze camping een e-mail

  • www.lhirondelle.be

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

22 / 05

 

Do

23 / 05

 

Vr

24 / 05

 

Za

25 / 05

 

Zo

26 / 05

 

Ma

27 / 05

 

Di

28 / 05

 
Max. 18.3° 20.2° 20° 17.6° 19.1° 19.2° 18°
Min 5.8° 6.9° 8.1° 11.2° 10.2°
Neerslag 5% 5% 25% 25% 45% 55% 65%
Windrichting W ZW NW NW W W ZW
Windkracht 2 2 3 3 3 3 3

Gemiddelde temperatuur

Klimaat

Relatieve vochtigheid Neerslagsom (mm)
Jan. 89% 37
Feb. 89% 42
Mrt. 87% 48
Apr. 83% 38
Mei 74% 41
Jun. 75% 66
Jul. 77% 78
Aug. 76% 63
Sep. 88% 63
Okt. 85% 63
Nov. 90% 46
Dec. 88% 58
Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping L'Hirondelle Holiday Resort".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Advertentietekst uit de ACSI Campinggids Europa

Camping gelegen op het domein van een kasteel, 45 ha groot. Bosrijke omgeving. Prachtige speeltuin en nieuw zwemparadijs. Accommodaties en recreatieprogramma (juli-augustus) voor het hele gezin. Er is een mogelijkheid om kamers te huren in het kasteel. Ook ideaal voor een stop op weg naar het zuiden of lang verblijf.

Camping L'Hirondelle Holiday Resort