Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Henegouwen

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Henegouwen

Coralie

Mooie regio en stadje

declercq mieke

super om er te fietsen!

Op vakantie op een camping in Henegouwen

Wanneer u op zoek bent naar een camping in Henegouwen (de provincienaam is officieel Hainaut in het Frans), kan het echt alle kanten op met uw vakantie. Een prachtige plek om uw kampeervakantie in Hainaut door te brengen is bijvoorbeeld het heuvellandschap, de uitlopers van de Ardennen. Maar ook de stadjes Mons en Tournai zijn een bezoekje waard!

Kamperen in Henegouwen: gezonde buitenlucht in het heuvellandschap

De afwisseling van steile hellingen met brede valleien, de oevers van kleine riviertjes, tal van pittoreske dorpjes en veel natuurschoon maken uw kampeervakantie in Henegouwen tot een paar heerlijke ontspannen dagen. Liefhebbers van een flinke wandeling in de buitenlucht zullen op de campings in Henegouwen hun hart kunnen ophalen.

Wie vanaf de camping in Hainaut, of Henegouwen zoals de streek in het Nederlands heet, graag een cultureel uitstapje wil maken, kan terecht in de nabijgelegen steden Brussel en Kortrijk. Of laat u rondleiden in de abdij van Chimay met zijn wereldberoemde bierbrouwerij. Henegouwen grenst aan Frankrijk, dus u bent dicht bij de Franse Ardennen en de stad Lille. Combineer een verblijf in het Belgische Henegouwen met uw reis verder naar het zuiden!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd