Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Lekker uitwaaien: kamperen aan de Belgische kust

Even uitwaaien aan die prachtige Noordzee? Dat kan heerlijk aan de Belgische kust. Met 13 badplaatsen in 10 kustgemeenten heb je keuze genoeg. Overal zijn heerlijke stranden, maar iedere plek heeft zijn eigen karakter. Van gezellig en druk, tot prachtige natuur en leuke activiteiten. Iedere kampeerder beleeft hier een onbezorgde vakantie aan de kust!

Cultuur en natuur in Knokke en Oostende

Een van de bekendste plaatsen aan de Belgische kust is Knokke-Heist. In de vele winkels en boetiekjes kun je lekker luxe winkelen, maar je geniet er evengoed van cultuur en natuur. Er zijn verschillende kunstgaleries, mooie standbeelden sieren de straten én je vindt er natuurgebied ’t Zwin. Spot hier prachtige zeldzame vogels of wandel rond in de vlindertuin.

Oostende is de grootste stad van dit gebied. In het levendige centrum vind je mooie stadsparken, hippe koffietentjes en goede restaurants. Ook het strand is hier bijzonder fijn. Neem ook zeker een kijkje in Fort Napoleon. Dit oude Duitse artilleriekwartier doet nu dienst als museum en er is ook een kinderspeelplein aanwezig.

Gezelligheid en activiteiten in Blankenberge

Blankenberge is een badplaats die ook erg populair is in België. Met name in de zomermaanden is het er gezellig druk en is er altijd wat te beleven. Op het lange zandstrand vind je tal van leuke strandtentjes en je kan lekker wandelen over de Belgium Pier. In de stad worden allerlei marktjes, muziekfestivals en evenementen georganiseerd.

Klein maar fijn: De Haan

De Haan staat bekend als het pareltje van de Belgische kust. In tegenstelling tot het grote Oostende en het drukke Blankenberge is deze stad klein en rustig. Ideaal om lekker in het gezellige centrum te wandelen of langs de historische villa’s. Op het lange strand is het ook goed toeven en in de duinen kunnen fietsers en wandelaars heerlijk hun gang gaan.

Thema's


 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen