Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Vlaams-Brabant

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Vlaams-Brabant

Calcoen Brigitte

We hebben deelgenomen aan de Davidsfondszoektocht. en zo de omgeving per fiets verkend, we komen zeker terug

michel wubben

mooie omgeving erg gemoedelijk

Kaat

Voldoende te doen en te zien in de regio

Op vakantie op een camping in Vlaams-Brabant

Kamperen in Brabant: u zult versteld staan van de oase van rust rond de wereldstad Brussel. Ondanks de nabijheid van de hoofdstad van Europa en de provinciehoofdstad Leuven is het Belgische Brabant een bijna ongerepte streek van bos, water en heuvels. Een kampeervakantie in Vlaams-Brabant is uitrusten op het platteland met de geneugten van de grote stad binnen handbereik.

Kamperen in Vlaams-Brabant: alle cultuur en natuur van België in een notendop

Uw camping in Vlaams-Brabant is er vast en zeker eentje waar u kunt genieten van absolute rust en weidse vergezichten. Een kampeervakantie in Belgisch Brabant betekent een rondreis langs glooiende heuvels, kleine dorpen, boerenhoeven, kastelen en bierbrouwerijen, bijvoorbeeld de Palm brouwerij in Steenhuffel.

Kamperen in Brabant doet u in één van de drie delen van de provincie: het gebied rond Leuven, de Groene Gordel of het Hageland. De Groene Gordel doet zijn naam alle eer aan! En in het levendige Leuven is een op de drie inwoners student! Absolute aanraders zijn de heuvels van de Druivenstreek en het Pajottenland.

Vanaf uw camping in Vlaams-Brabant moet u echt een bezoekje brengen aan de beroemde Plantentuin van Meise, een van de topattracties van de regio. In het mooie Grimbergen is een biermuseum, want het lekkere, gelijknamige abdijbier is hier thuis. De fietser wordt in Brabant verwend met een honderden kilometers lang fietsroutenetwerk!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen