Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Luxembourg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Luxembourg

Stefan

De omgeving is erg mooi!

A.Huybens

Mooie omgeving met veel bezienswaardigheden en leuke dorpjes.

Hans hov

De omgeving was erg leuk! Ook het stadje is niet onaardig. Leuke wandelmogelijkheden!

Op vakantie op een camping in Luxemburg

Wanneer u op zoek bent naar een camping in de Belgische Ardennen, moet u in de Waalse provincie Luxemburg zijn! Hoe gezond een kampeervakantie in Luxemburg is, blijkt wel uit de vele plaatsen waar water uit natuurlijke bronnen wordt gewonnen: de bekendste is natuurlijk Spa.

Kamperen in de Vlaamse Ardennen: gezonde buitenlucht

De afwisseling van steile hellingen met brede valleien, de oevers van frisse bergriviertjes, hooggelegen kastelen en burchten en tal van pittoreske dorpjes maken uw kampeervakantie in de provincie Luxemburg (Luxembourg in het Frans) tot een paar heerlijke, ontspannen dagen.

Liefhebbers van een flinke wandeling in de buitenlucht zullen op de campings in Luxemburg hun hart kunnen ophalen. Of u nu kiest voor de diepe, eindeloze bossen of de glooiende heidevelden met prachtige vergezichten.

Wie vanaf de camping in Luxemburg graag een uitstapje wil maken naar een mooi stadje kan terecht in bekende plaatsjes als La Roche, Bastogne en Durbuy, het kleinste stadje van België. Zoals de naam van de provincie al zegt, bent u vanaf uw camping in Belgisch Luxemburg zo in buurland Luxemburg met al zijn bezienswaardigheden.

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen