Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Beoordelingen Luik

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Luik

Robbe

Er zijn hier en daar mooie paden en mooie bossen om te bewandelen maar niets speciaals.

Van Camp

Prachtige regio! Wandelen en fietsen kan van op de camping! Naast de camping ligt een stukje natuur waar ook bevers zitten!

Jacqueline

heel erg mooi en rustgevend

Op vakantie op een camping in Luik

Als u gaat kamperen in Luik, bent u vast een natuurliefhebber. U kunt in de ruige Ardennen eindeloze wandelingen maken, op maar een paar uur rijden van Nederland. Of u kunt helemaal tot rust komen in een van de vele kuuroorden met frisse lucht en natuurzuiver bronwater. Zo'n kuuroord is er altijd wel in de buurt van uw camping in Liège. Het bekendste oord is natuurlijk Spa. Van een kampeervakantie in Luik (de Waalse naam van de provincie is Liège) komt u helemaal herboren terug!

Kamperen in Luik: binnen een paar uur in de gezonde lucht van de Ardennen

Wie van dichte bossen, glooiende heuvels en grillige rotsformaties houdt, is op een camping in Luik helemaal op zijn plek. De campings in Liège in de Belgische Ardennen zijn het ideale vertrekpunt voor een actieve vakantie, of u nu rustig gaat wandelen of avontuurlijk kanoën, raften op snelstromend water of bergbeklimmen. De toppen in de Ardennen zijn minder hoog dan die in de Alpen, maar voor wie een uitdagende rotsklimpartij zoekt niet minder uitdagend.

Een kampeervakantie in Luik is niet alleen geschikt voor de stoere buitenmens, u kunt ook rustig genieten op een terrasje in een van de vele prachtige stadjes. Vanaf een camping in de provincie Liège bent u ook snel in het oude centrum van de stad Luik. Als u Luik alleen van de autowegen eromheen kent, zal het centrum u verbazen!

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd