Ga naar de homepage

Legenda

Laden

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • 9900 campings jaarlijks geïnspecteerd Betrouwbare campinginformatie

  • Zoek op meer dan 200 voorzieningen Altijd een camping die bij u past

  • Betrouwbare beoordelingen 130.000 beoordelingen door kampeerders

Campings in de Belgische Ardennen: buitenactiviteiten en rust

Kamperen in de Ardennen is ideaal als u zin in rust heeft of als u behoefte heeft aan een actieve vakantie. De campings worden omgeven door bossen, wouden, natuurreservaten en rivieren. De Belgische Ardennen liggen zowel in Vlaanderen als in Wallonië, maar hebben uitlopers tot in Luxemburg en Noord-Frankrijk.

Kamperen in de Belgische Ardennen

In het noorden hebben de Ardennen soms een wat somber karakter door de donkere naaldbossen en de af en toe aanwezige mist. In het zuiden is het allemaal wat opener en lieflijker. Vanaf uw camping kunt u vele buitenactiviteiten ondernemen. De streek is een waar paradijs voor wandelaars, kanovaarders, fietsers en kampeerders.

Tijdens de kampeervakantie kunt u onderaardse grotten bezoeken. De bekendste zijn de grotten van Han. Daarnaast treft u enkele opvallende kastelen en vestingwerken in de Ardennen aan. Het kasteel van Bouillon uit de 11e mag u daarbij zeker niet overslaan als u gaat kamperen in de Ardennen. Vooral prettig is dat de campings in de Belgische Ardennen makkelijk te bereiken zijn.

Thema's


 

Als gevolg van het coronavirus kunnen openingsdata van campings op onze website niet helemaal juist zijn. Meer nieuws over kamperen in Corona-tijd >