Ga naar de homepage

Camping Oos Heem BVBA ***

Algemene gegevens

Tussen Malmedy en Sankt Vith, in de Belgische Ardennen, ligt camping Oos Heem. Deze kleine familiecamping doet zijn naam eer aan: het is er huiselijk en gezellig. Er is zelfs een gemeenschappelijke woonkamer waar je na een dagje uit lekker kunt neerploffen op de bank. Oos Heem ligt midden in de natuur; in de omgeving van de camping kun je eindeloos wandelen en fietsen. Voor zowel kinderen als volwassenen is er in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma.

Toon meer

Vanaf Maastricht volg je de E25 richting Luik. Bij het knooppunt Cheratte neem je de E42 richting Verviers. Blijf deze volgen tot afslag 13, waar je de N659 richting Amel neemt. Net voor Born sla je linksaf de Montenauer Straẞe in. Nog maar twee kilometer en camping Oos Heem ligt aan je rechterhand. De gastvrije eigenaren Ted en Rita heten je hier welkom. Ze zijn behulpzaam, flexibel en ze maken het alle gasten graag naar de zin.

Nederlands gesproken

Bij camping Oos Heem kampeer je op een afgebakende staanplaats op het gras. De terrassencamping ligt op een glooiend terrein en is mooi aangelegd; overal staan bloemen. Er zijn veel vaste jaarplaatsen, maar ook voldoende toerplaatsen. Verder zijn er stacaravans, ingerichte (safari)tenten en zelfs leuke pipowagens te huur. Bij het zwembad is een tentenveld, waar ook wel eens groepen hun bivak opslaan. Oos Heem trekt vooral Nederlandse gezinnen met kinderen. Veel kampeerders komen ieder jaar terug. Hoewel de camping in Duitstalig gebied ligt, hoor je hier vooral Nederlands.

Plezier voor tien

Op de camping is van alles te doen voor het hele gezin. Er is een dierenweide waar kinderen de kippen mogen voeren, de geitjes kunnen aaien en op de pony kunnen rijden. Ook mogen ze helpen bij het verzorgen van de dieren.

Aan de rand van de camping ligt een overdekt en verwarmd zwembad. Maar ook op het droge kun je van alles beleven. Vooral in het hoogseizoen is het er gezellig. Dan biedt een uitgebreid animatieprogramma plezier voor jong en oud (van kinderen en tieners tot volwassenen). Overdag is er bijvoorbeeld een knutselclub, schminkworkshop of kindertheater. Je kunt ook meedoen aan een mountainbiketocht of een dansfestijn. Bijna iedere avond is er wel iets te doen, van bingo tot disco. En ben je op zoek naar wat spanning? Iedere week is er een spannende dropping en een groot kampvuur.

Heerlijk op pad

Als je van wandelen of fietsen houdt, dan kun je je in de omgeving van de camping helemaal uitleven. Oos Heem ligt direct aan de Vennbahnradweg, een volledig vrijliggend fietspad over een voormalig spoorbaantracé. Fiets vergeten? Geen probleem. Op de camping zijn (elektrische) fietsen en mountainbikes te huur. Ook kun je in de omgeving prachtig wandelen en hiken: bij de camping zijn wandelroutes van verschillende niveaus gemarkeerd.

Spa en Stavelot

Naast wandelen en fietsen heeft de streek nog veel meer te bieden. Niet alleen kun je hier terecht voor al die typische Ardennen-activiteiten zoals kajakken, survivallen, grotten en watervallen ontdekken en brouwerijen bezoeken. Oos Heem ligt ook op slechts een klein halfuurtje van Spa en Stavelot. En dat betekent dat zowel het bekendste kuuroord als het beroemdste circuit van België vlakbij zijn.

Korting in het laagseizoen met CampingCard ACSI

Voordelig kamperen inhet laagseizoen met de CampingCard ACSI

CampingCard ACSI is een handig kaartje dat u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert! In 2019 kunt u op ruim 3400 campings terecht, in 21 Europese landen. U betaalt één van de vijf, vaste lage tarieven in het voor- en naseizoen!

De voordelen

  • Tot 60% korting! Met uw CampingCard ACSI verblijft u tegen vijf vaste lage tarieven extra voordelig op de mooiste campings in heel Europa.

  • Meer dan 3400 campings, door ACSI geïnspecteerd! Met uw CampingCard ACSI kunt u op meer dan 3400 campings terecht, verdeeld over 21 Europese landen.

  • Voordelig kamperen met (klein)kinderen Op ruim 650 campings zijn kinderen (t/m 5 jaar) bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen.

8,4
Gemiddelde beoordeling Bekijk 22 beoordelingen

Gedetailleerde informatie over de camping

R. Pinnoo "Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, dan zijn de ouders tevreden. Zo is dat op deze familiecamping, gelegen in het Duitstalige deel van de Belgische Ardennen. Honderden kilometers prachtige wandelingen en fietsroutes op RAVel Vennbahn. Spetterend recreatieprogramma in de schoolvakanties."

Inspecteur Mevr. R. Pinnoo

R. Pinnoo

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +32(0)494628405
Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 8,4

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
7,6
Personeel
8,2
Prijs-kwaliteitverhouding
8,1
Kindvriendelijkheid
8,5
Entertainment
8,9
Sportfaciliteiten
7,5
Zwembad
8,0
Eten en drinken
8,2
Omgeving
9,1

Annelies - Geel, op deze camping in september 2016

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Vriendelijk, sanitair netjes
Minpunten - Naast paintball
Bron: ctoutvert

Vandamme Jessika, op deze camping in september 2016

8,7

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - Rustig gelegen camping naar toch in nabije buurt alles wat je nodig hebt .
Enorm vriendelijke en behulpzame uitbater s
Wij komen zeker nog terug

Bron: ctoutvert

Joris - Utrecht, op deze camping in september 2016

9,0

Reisgezelschap: Vriendengroep

Pluspunten - Fantastische ligging in de Ardennen
Minpunten - Onze stacaravan was enigzins verouderd, maar voor 1 nacht prima te doen.
Bron: ctoutvert

Geert - Emmen, op deze camping in augustus 2016

8,3

Reisgezelschap: Vriendengroep

Pluspunten - Leuke ligging, gemakkelijk bereikbaar, Ned talig,
Minpunten - Sanitair kan iets gemoderniseerd worden. Douches kan je na een korte douche niet uitzetten.
Bron: ctoutvert

Tom - Olen, op deze camping in augustus 2016

8,8

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Pluspunten - Kinderanimatie
Bron: ctoutvert

john - brunssum, op deze camping in augustus 2016

8,5

Reisgezelschap: Jongere paren

Pluspunten - dat wat je verwacht op een camping dat krijg je ook naar tevredenheid.
Minpunten - de toch iets oudere stacaravans. maar het is goed
Bron: ctoutvert

Sofie Dekkers, op deze camping in augustus 2013

7,1

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Wij hadden een plaats met privé-sanitair. Dit was overgenomen van een andere camping in Nederland en had duidelijk zijn beste tijd al gehad, de deur klemde en het stond nog steeds op blokken. Bovendien werkte het warme water niet en moest je telkens de douche uit om op een knop te duwen vooraleer je warm water kreeg. Dat warme water hebben wij niet gezien!
Het café naast/tegen de camping had het ganse weekend een techno-happening en dat hebben we geweten!!! Verschrikkelijk was het en wij lagen er dan nog het verst van verwijderd!
Na drie dagen hielden wij het voor bekeken. Hier zien ze ons niet meer.
Bovendien héél erg raar dat je voor aftands privé-sanitair meer moet betalen per nacht dan wanneer je een stacaravan die kraaknieuw is huurt!!!
Héél erg gericht op Nederlanders.

T.S. Zomer, op deze camping in augustus 2013

8,3

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Op de camping genoten met het hele gezin.
Er was aan het einde van de vakantie voldoende ruimte. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Mooi gelegen camping in de Ardennen! De eigenaren zijn in 2011 gestart en hopen volgend jaar nog meer verbeteringen aan te brengen, zoals een nieuw verwarmd buitenzwembad.
Het animatieteam was erg leuk voor de kids.
Minpuntjes: het hardcore feest bij de buren en de muntautomaten voor het douchen. Aan een sep key automaat wordt gewerkt!
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Ted en Rita bedankt!

Eve, op deze camping in april 2013

8,7

Reisgezelschap: Vriendengroep

Wij hebben net een weekend doorgebracht op deze verzorgde camping met een groep van 40 personen, leeftijd 0-60j. Wij hadden vooraf enkele faciliteiten geregeld: BBQ, ontbijt en wandelzoektocht, allemaal prima verzorgd en in orde. Ondanks het zeer slechte weer: vrijdag gietende regen en nadien max. (overdag!) 6gaden, werd het een tof weekend, mede dankzij de beheerders van deze camping. De eigenaars zijn druk in de weer met het opfrissen van de camping en hier en daar dingen aan te passen, hoewel het er nu al verzorgd oogt. Ook een mooie omgeving, ideaal voor wandelaars en fietsers, heel rustig maar toch vlakbij op- en afrit vd snelweg. Extra verwarming in de stacaravans, een grote verwarmde tent waar we als groep gezellig konden samen eten, een woonkamer met houtkachel, zeer schappelijke prijzen voor zowel de snacks als de drankjes, proper verwarmd sanitair, speeltuintje en wat diertjes voor de kinderen. Wij hebben hier een heel aangenaam verblijf gehad en komen hier zeker nog eens terug!

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 28,00
Richtprijs 2
€ 37,00
Richtprijs winterperiode
€ 17,00
Openingsperiode
01-01-2019 t/m 31-12-2019
Oppervlakte
3,5 ha
Hoogteligging
432m
Aantal toerplaatsen
40 (100m2)
Aantal camperplaatsen
4
Aantal vaste jaarplaatsen
100
Aantal huuraccommodaties
28
Camping ook geschikt voor wintersport
Ja

* Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire voorzieningen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:280 m2
    • periode:01-07/31-08
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Stacaravans
    • aantal:19
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:3G
  • WiFi-zone
    • wifi-zone gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Reserveren voor hoogseizoen aanbevolen
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Defibrillator
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Frans | Nederlands
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Verwarmd sanitair
  • Privé-sanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Douches: warm water
  • Babyroom
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
  • Terrassencamping
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Droogtrommel(s)
  • Strijkgelegenheid
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
    • periode:01-04/01-10
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
    • periode:01-04/01-10
  • Levensmiddelen verkrijgbaar
  • Levensmiddelen: beperkt verkrijgbaar
    • periode:01-04/01-10
  • Restaurant (kleine kaart)
    • periode:01-04/01-10
  • Snackbar
    • periode:01-04/01-10
  • Afhaalmaaltijden
    • periode:01-04/01-10
  • Bar
    • periode:01-04/01-10
  • Invriezen koelelementen
  • Ruilmogelijkheid gasflessen
Te huur op of bij camping
  • Stacaravans
    • aantal:19
  • Tenten
    • aantal:7
  • Trekkershutten
    • aantal:2
  • Fietsen
  • Mountainbikes
  • Elektrische fietsen
  • Grote propaanflessen
  • Skiverhuur
Zwemmen
  • Buitenzwembad
    • oppervlakte:280 m2
    • periode:01-07/31-08
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:35 m2
    • periode:01-07/31-08
  • Ligweide
Voor kinderen
  • Speeltuin
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:35 m2
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: kinderen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Recreatieruimte
  • Miniclub (min. 4x p.wk in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Nederlands
  • Babyroom
  • Dierenweide
Sport en spel
  • Tafeltennistafel
  • Multisportveld
  • Jeu de boulesbaan
  • Ponyrijden
  • Boogschieten
  • Geocaching
  • Droogruimte
  • Oefenlift op
    • afstand:25 km
  • Skireparatie/afstelling
Recreatie (volwassenen)
  • Animatie voor tieners 13 t/m 18 jr (min. 2x per week)
    • talen:Duits | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Animatieprogramma: volwassenen (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • talen:Duits | Nederlands
    • periode:01-07/31-08
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Televisie
Ligging van de camping
  • Gelegen aan rivier/beek (max. 0,1 km)
  • Panorama
  • Dichtbij afslag autosnelweg (< 10 km)
    • afstand:4 km
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:3,5 km
  • Langlaufloipe op
    • afstand:10 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
  • Speciale plaatsen voor kampeerauto's
    • verharde plaatsen voor kampeerauto's
    • Oppervlakte:100 m2
    • Aantal:4
  • Ook geschikt voor kampeerauto's > 8m en > 4 ton
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Watertappunt op/bij de plaats (max. 50m)
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:16 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
  • Elektrische aansluiting mogelijk
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Terrein bewaakt
  • Dag en nacht rustig
Adres & Route

Wilt u Camping Oos Heem BVBA boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens.

  • Camping Oos Heem BVBA
    Zum Schwarzenvenn 6
    4770 / Amel/Deidenberg
    België

  • Download GPS-coördinaten
    Selecteer uw navigatiesysteem:

     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Coördinaten: 50°20'54"N 6°7'11"E
  • E42 Verviers-St. Vith afrit 13. E42 St. Vith-Verviers afrit 13A. Volg verder de bordjes Camping Oos Heem.

  • +3280349741

  • +3280571547

  • Stuur deze camping een e-mail

Toon op kaart
Laden
Het weer op deze camping

Weersverwachting

Wo

24 / 07

 

Do

25 / 07

 

Vr

26 / 07

 

Za

27 / 07

 

Zo

28 / 07

 

Ma

29 / 07

 

Di

30 / 07

 
Max. 35.1° 35.9° 33.8° 26.5° 22.1° 24.2° 26.4°
Min 19.3° 21° 21.3° 18.2° 15.4° 13.2° 15.2°
Neerslag 5% 10% 15% 75% 75% 30% 30%
Windrichting Z ZO ZO O NW NW NO
Windkracht 2 3 3 2 3 2 2

Gemiddelde temperatuur

Weeronline
Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Oos Heem BVBA".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Oos Heem BVBA ***

Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA
Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA Camping Oos Heem BVBA