Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Midden-Jutland

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Midden-Jutland

M. Houwer

de omgeving was mooi, legoland is natuurlijk super maar ook steden als Vejle en Aarhus zijn echt de moeite waard om te bezoeken.

Inse

Fijne regio.

E. Nieuweboer

Mooie omgeving waar heel veel te doen was.

Kamperen in Midtjylland

Dit heuvelachtige, bosrijke gebied (met aan beide kanten een prachtige kustlijn) te midden van Denemarken wordt ook wel Midden-Jutland genoemd. Een prachtige omgeving voor een kampeerreis.

Tips

•    Bezoek Aarhus, een van de gelukkigste steden ter wereld door de mooie ligging aan de natuurlijke haven, welvarende status en haar vele onderwijsinstellingen.

•    Ga wadlopen langs de westkust in het nationale park.

Campings in Midtjylland

Op de campings in Midden-Jutland is het goed toeven. Vaak zijn de campings uitgerust met een zwembad en soms zelfs met een sauna of whirlpool. Naast het verblijven in uw eigen caravan, camper of tent, kunt u ook gebruikmaken van de aanwezige trekkershutten of bungalows. Vanuit de campings kunt u het Merengebied ontdekken met de beschikbare wandel- en fietstochten.

Het weer

In Midden-Jutland is er sprake van een mild zeeklimaat. De zomers zijn met gemiddeld 20 graden aangenaam.  In de winter blijft de temperatuur rond en vriespunt. 

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen