Ga naar de homepage

De voordelen van ACSI Eurocampings

  • Meer dan 9.400 campings in 30 landen Jaarlijks door ACSI geïnspecteerd

  • Veilig en eenvoudig te boeken Kampeerplaatsen én huuraccommodaties

  • Ruim 200 filtermogelijkheden Meer dan 100.000 betrouwbare campingbeoordelingen

Beoordelingen Møre og Romsdal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantiebestemming? Lees dan hieronder de beoordelingen van andere kampeerders over deze regio. Møre og Romsdal

Paul

De camping is en prachtige uitvalsbasis voor de Trollstigen. De rit naar de Trollstigen was al adembenemend mooi. In juni lag er nog veel sneeuw en ijs. De watervallen zijn dan op z'n mooist.Een hoogtepunt in onze vakantie. Ook hebben we Alesund bezocht. Dat viel ons tegen.

ed oldeman

Wat een mooie omgeving. Voor ons het prachtigste van Noorwegen, wat we gezien hebben. De Trollstige is een aanrader, maar ook naar het zuiden zijn mooie uitstapjes te maken. Geiranger zelf is een attractie vanwege de vele cruisetoeristen , die er aan land worden losgegelaten. En voor de liefhebbers genoeg te wandelen en te fietsen evt.

Benny

Rustig aan het Fjord gelegen. Mooi, maar dat is heel Noorwegen. :-) is trouwens niet heel ver van de mooiste weg van europa

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen