Ga naar de homepage

Camping Spik ***

Algemene gegevens
Richtprijs € 38,10
7,9
23 beoordelingen Schrijf beoordeling

Camping Spik is een camping in Gozd Martuljek, gelegen in het bos. De camping heeft plaatsen met afbakening, met schaduw, zonder schaduw en met enige schaduw. De camping beschikt over een sportterrein.

Toon meer

Op Camping Spik gelden de volgende regels voor huisdieren:
- Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd) toegestaan
- Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd) toegestaan

Voor de sportieve vakantieganger heeft de camping excursieprogramma’s, begeleide wandeltochten en verschillende fietsroutes. Voor wie na een drukke dag wil ontspannen is er een sauna aanwezig. De camping beschikt over een verwarmd binnenzwembad en peuterbad.

Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een restaurant (met ruime keuze) aanwezig. Op de camping kunt u ook terecht voor vers brood. Het is mogelijk om te internetten, want op 80% van de camping kan men met de eigen laptop internetten.

www.camp-spik.si 
  • €20 per nacht in het laagseizoen

  •  
    • Tot 60% korting

    • Meer dan 3.600 campings,
      jaarlijks geïnspecteerd

    • Binnen 4 nachten terugverdiend

    Voordelig kamperen in het laagseizoen

    CampingCard ACSI is een handige kortingskaart die u tot wel 60% vakantievoordeel oplevert. In 2020 kampeert u met CampingCard ACSI op meer dan 3.600 campings in 21 Europese landen. Betaal ook altijd één van de vijf, vaste lage tarieven in het laagseizoen!


    Bestel eenvoudig via de ACSI Webshop Lees meer over CampingCard ACSI
  • Camping accepteert ACSI Club ID

Populaire voorzieningen

Binnenzwembad (verwarmd)
Wifi 80-100% dekking
Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Gedetailleerde informatie over de camping

Beoordelingen (23)

Aan het laden, een ogenblik geduld…

Gemiddelde beoordeling: 7,9

Voeg een beoordeling toe
Sanitair
8,2
Personeel
8,3
Prijs-kwaliteitverhouding
7,8
Kindvriendelijkheid
8,0
Sportfaciliteiten
7,6
Zwembad
6,4
Eten en drinken
7,2
Omgeving
8,9

E. Driegen, op deze camping in juni 2017

6,4

Reisgezelschap: Senioren

Mooie schone camping en mooi uitzicht. Het lijkt een rustige camping maar ...
In de weekenden worden echter grote groepen binnengehaald. Het eerste weekend werden volledig ingebouwd door misschien wel 100 camp-let vouwwagens. Het volgende weekend hadden we de pech dat de Honda Goldwing club kwam. Wel 150 tot 200 motoren, inclusief muziektent en tot diep in de nacht veel lawaai. De beheerder vond het niet nodig ons daar vooraf voor te waarschuwen. Ook werd er een nieuwe winkel gebouwd dus op dat moment niets te koop ook geen broodjesservice.

Willem, op deze camping in juni 2019

6,7

Reisgezelschap: Senioren

Douche alle randen en hoeken veel schimmel en dagen een oude pleister aan de douche, schoonmaken kan vele male beter ver onder niveau

Tom Verboven, op deze camping in augustus 2019

7,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

zeer goede camping als je de drukte van bled en borinj wil vermijden. de prijzen zijn wel gedateerd. het sanitair is verzorgd, maar als je wil douchen heb je bij een volle camping lauw tot koud water. de kinderen kunnen zich uitleven op het zeer mooi klimparcours. het winkeltje is zeer uitgebreid. het zwembad van het hotel is veel te duur voor wat het is, zelfs met de ocharme 10% korting. ik denk niet dat we ooit nog terug gaan, zeker niet als ze zo duur blijft.

Anneli van hemert, op deze camping in augustus 2019

7,6

Reisgezelschap: Paren

Prachtige camping aan de rand van het national park. Mooi schoon sanitair, en als je smorgens doucht heb je warm water. Mooie ruime plekken. Wordt veel gebruikt als doortrek camping.

Paul Van den Biggelaar, op deze camping in juli 2019

7,7

Reisgezelschap: Paren

excellent camping: high quality toilets and douches, all very clean. capacity may be a bit short when the campsite is full. staff is very easy going, check-in is extremely fast and relaxed. you may look for your own spot. spaces are large and in some areas you have a superb view on the mountains.

we had dinner one day at the adjacent hotel . we may have come at a bad time: we could only eat from a buffet. no bad quality at all, but not what we looked for.

the campsite has a nice spot for coffee, ice cream and drinks and a very well stuffed mini market. despite a rather full campsite, we were never bothered by any noise from cars or other campers

Linda, op deze camping in juli 2018

7,9

Reisgezelschap: Jongere paren

Grote camping (+/-250 plekken), vlakbij rivier en tussen de bergen. Vanaf de camping kun je lopend watervallen bezoeken, voor andere activiteiten een klein stukje met de auto. Sanitair is heel nieuw, maar soms wel druk als de hele camping vol staat. Douchetemperatuur is regelbaar. Op de camping is een winkeltje waar je vers brood en andere producten kunt kopen. Bij de camping zelf zit geen zwembad, dit behoort tot het hotel en moet los betaald worden. Als het druk is op de camping kan het lastig zijn om een goede schaduwplek te vinden (je mag zelf beslissen welke plek je wil). Om 22.00 gaat het licht uit op de camping (behalve bij sanitair), dus slapen kan heerlijk in het donker.
Leuke speelplek voor de kinderen en een klein restaurantje op het midden van de camping.

Fam. Pauwelyn, op deze camping in juli 2017

8,0

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Mooie camping met super mooi zicht op de Julische Alpen! Splinter nieuw sanitair, momenteel maar 1 vd 2 sanitairs open dus wel maar 4 douches nu. Hele rustige camping. Vriendelijke mensen aan de receptie. Plaatsten zijn wel niet afgebakend met hagen. Over heel de camping heb je zeer goede wifi... Wel geen zwembad maar je kan wel in het hotel spik tegen de camping voor een goed prijsje gaan zwemmen, zeer mooi zwembad wel. Je hebt ook een rivier aan de camping waar je goed kan ravotten. Wij hebben hier veel gefietst en gewandeld. Zijn hier een week gebleven, dan hadden we bijna alles in de buurt gezien... Als je van rust houdt en een prachtig uitzicht en actief zijn is dit iets voor jou.

B. de Bruin, op deze camping in augustus 2017

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 12 - 18 jaar

Prima camping. Helaas wel weinig plaatsen met schaduw. Kleine plekjes waar wij onze tent maar net op kwijt konden. Vriendelijke mensen, leuk beekje achter de camping waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Mooie speeltuin en goed sanitair. Goed gelegen om de omgeving te verkennen.

W. Hendriks, op deze camping in juli 2019

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, verschillende leeftijden

Wij waren dit jaar 1,5 week op een camping aan de Adriatische kust (Ankara) maar besloten toch nog een week in noord Slovenië te verkennen. We zochten een mooie camping zo dicht mogelijk bij de Spik groep in Triglav nationaal park en vonden de Spik camping. Deze camping heeft een prachtig direct uitzicht op de bergformaties. De ligging is geweldig en we zijn elke dag de bergen in geweest. De camping was niet vol toen we kwamen waardoor we 2 plekken ter beschikking hadden. Onze kinderen gingen na de inspanningen in de bergen of na het ATB-en regelmatig bij Hotel Spik zwemmen. Vanuit de camping krijg je korting. Voor kleine kinderen zijn er geweldige klimfaciliteiten in de speeltuin. Kortom voor ons was een mooie nette camping op een geweldige locatie.

Familie Decraemer, op deze camping in augustus 2019

8,2

Reisgezelschap: Gezin met kinderen, 4 - 12 jaar

Zeer goed gelegen camping, stond wel erg vol maar dat was op andere campings in Slovenië nog veel erger... Na een stortbui stond het volledige lage deel van de camping onder water, je neemt dus beter een plekje hogerop. Dochter kon zich uitleven op het klimparcours, winkel is erg uitgebreid.

Jaarlijks geïnspecteerd

B.A.H. Leenders

"Majestueus zicht op hooggebergte. Vlakke staanplaatsen met boomgroepen. Prima sanitair. Toeristische regio bij Triglav nationaal park, drielandenpunt, bergtochten en dagtrips. 10% korting op entreeprijs naastgelegen binnenzwembad."

Inspecteur Mevr. B.A.H. Leenders

B.A.H. Leenders

Deze camping wordt jaarlijks bezocht door een medewerker van ACSI. Hij of zij inspecteert de camping op meer dan 200 voorzieningen en andere aandachtspunten. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio. Dat kan telefonisch: door de week tot 22.00 uur in de avond en in het weekend in de ochtend en de middag. Het telefoonnummer vindt u hieronder.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Gebruik dan het informatie-aanvraagformulier. Wilt u een plek reserveren? Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website. Als dat voor deze camping nog niet mogelijk is, dan kunt u het informatie-aanvraagformulier versturen of rechtstreeks contact opnemen met de camping.

Bel deze inspecteur

Bel +31(0)228582318

Voorzieningen

Algemene gegevens

Richtprijs 1
€ 38,10
Richtprijs 2
€ 50,30
Openingsperiode *
21-05-2020 t/m 31-12-2020
Oppervlakte
3 ha
Hoogteligging
750m
Aantal toerplaatsen
200 (80m2)
Camping geschikt voor mindervaliden
Ja

* Wij hebben de openingsperiode bij de camping geverifieerd.

** Vetgedrukte voorzieningen zijn niet bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Hiervoor moet dus extra betaald worden. (Dit betekent niet dat de niet-vetgedrukte voorzieningen gratis zijn!)

Populaire campingfaciliteiten
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:300 m2
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
Internet
  • Mobiel netwerk
    • Type:4G
  • Wifi 80-100% dekking
    • wifi 80-100% dekking gratis
Bij de receptie
  • ACSI Club ID als identiteitsbewijs geaccepteerd
  • Betalen met creditcard mogelijk
    • creditcard:dinnercard | mastercard | visacard
  • Betalen met pinpas/Maestro mogelijk
  • Gesproken talen op de receptie (in hoogseizoen)
    • talen:Duits | Engels | Italiaans
Campingregels
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Caravan toegestaan
  • Tent toegestaan
  • Bijzettentje toegestaan
  • Kampeerauto toegestaan
  • Dubbelassers toegestaan
  • Barbecue toegestaan
    • type BBQ:kolen | elektra | gas
Honden
  • Hond(en) hoogseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
  • Hond(en) laagseizoen (mits aangelijnd)
    • Max. aantal:2
Sanitair
  • Wastafels: warm water
  • Wastafels: koud water
  • Verwarmd sanitair
  • Individuele wascabines: warm water
  • Individuele wascabines: koud water
  • Kindersanitair
  • Zittoiletten
  • Toiletpapier aanwezig
  • Stortbak voor chemische toiletten
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Douches: warm water
  • Douches: koud water
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Babyroom
  • Kraan zonder drukknop
Bodem en beplanting
  • Plaatsen met veel schaduw
  • Plaatsen met enige schaduw
  • Plaatsen zonder schaduw
  • Afgebakende plaatsen
  • Grasland
Wassen, afwassen, koken
  • Afwasbakken: warm water
  • Afwasbakken: koud water
  • Wasmachine(s)
  • Textielwasbakken: koud water
  • Textielwasbakken: warm water
  • Droogtrommel(s)
Eten, drinken en levensmiddelen
  • Ontbijt verkrijgbaar
  • Vers brood verkrijgbaar op de camping
  • Restaurant (met ruime keuze)
  • Bar
    • periode:15-05/15-09
  • Invriezen koelelementen
Te huur op of bij camping
  • Mountainbikes
  • Elektrische fietsen
Zwemmen
  • Binnenzwembad (verwarmd)
    • oppervlakte:300 m2
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:60 m2
    • Verwarmd:ja
Wellness
  • Sauna
  • Massage
Voor kinderen
  • Peuterbad (voor 1-3 jarigen, < 40 cm)
    • oppervlakte:60 m2
    • Verwarmd:ja
  • Enkele speeltoestellen
  • Recreatieruimte
  • Kindersanitair
  • Babyroom
  • Geen animatieprogramma
Sport en spel
  • Multisportveld
  • Beachvolleybal
  • Golfbaan op geringe afstand (max. 10 km)
    • afstand:7 km
    • aantal:9
  • Squash
  • Klimmuur
Recreatie (volwassenen)
  • Fietsroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Gemarkeerde wandelroutes bij de camping
    • zwaarte:zwaar | licht | gemiddeld
  • Recreatieruimte
  • Excursieprogramma (min. 2x p.wk in hoogseiz.)
    • periode:01-07/31-08
  • Televisie
  • Begeleide wandeltochten
    • periode:01-07/31-08
Ligging van de camping
  • Gelegen in bos
  • Panorama
  • Inkoopmogelijkheid
    • afstand:5 km
Voor camperaars
  • Kampeerauto toegestaan
Voorzieningen bij kampeerplaats
  • Ook geschikt voor caravans > 5,5m, exclusief dissel
  • Elektrische aansluiting mogelijk
    • Max. stroom:10 ampère
  • Eurostekker (CEE) noodzakelijk
Mindervaliden
  • Toilet-douche combinatie (min. 2,15mx2,15m)
  • Sanitaire voorzieningen voor mindervaliden in hetzelfde blok als voor overige kampeerders
  • Douchezitje / douchestoel (opklapbaar of verrijdbaar) ongeveer 48 cm hoog
  • Kraan zonder drukknop
  • Sanitair alleen geopend voor mindervaliden
Diversen
  • Paden en wegen verlicht
  • Dag en nacht rustig
  • Tijdelijke plaatsen buiten de camping zonder stroom
    • aantal:1

Locatie

Toon op kaart
Laden
  • Camping Spik
    Jezerci 15
    4282 / Gozd Martuljek
    Slovenië
  • Download GPS-coördinaten Selecteer uw navigatiesysteem:
     
    • TomTom (ov2)
    • Garmin (gpx)
    • CSV
  • Google routeplanner
    Coördinaten:
    46°29'5"N 13°50'18"E
  • Aan de E652/1 Podkoren-Jesenice ligt de camping aan de oostzijde van het dorp Gozd Martuljek. Direct noordzijde boogbrug.

Contact

Contact

Wilt u camping Camping Spik boeken of meer informatie? Dat kan middels onderstaande gegevens of via de website van de camping

Contact
Campingwebsite

Neem contact op

Informatieaanvraag

Informatieaanvraag

ACSI Eurocampings stuurt uw informatieaanvraag door naar "Camping Spik".

Let op; u verstuurt een informatieaanvraag. U kunt niet direct reserveren middels dit formulier. U krijgt rechtstreeks contact met de camping en ACSI Eurocampings kan geen invloed uitoefenen op het verloop daarvan.

1 Informatieaanvraag Wat wilt u doen?
Stel uw vraag:
(in de taal van het land waar de camping ligt of in het Engels)
2 Uw gegevens

3 Uw aanvraag
In welke taal wilt u bij voorkeur een antwoord krijgen? Let op; het is mogelijk dat de camping niet aan dit verzoek kan voldoen.


Camping Spik ***

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen

Camping echt open? Doe de Corona Camping Check | Blijf op de hoogte over kamperen in corona-tijd