Kamperen is betaalbaar

Kamperen hoeft niet duur te zijn. Campings zijn er in allerlei soorten en maten en ook voor elk budget! Hetzelfde geldt voor een betaalbare kampeeruitrusting en de accommodatie waar je in wilt kamperen. Je kunt je kampeervakantie zo goedkoop maken als je zelf wilt. Het is wel een kwestie van goed zoeken en jezelf verdiepen in de mogelijkheden. Daarom helpen we je alvast een stukje op weg!

Betaalbare campings

Hoe meer voorzieningen en luxer de camping, des te hoger is vaak de overnachtingsprijs. Kies je voor kamperen in een tent bij een kleinschalige camping bij een boer dan ben je ongetwijfeld minder geld kwijt dan wanneer je een comfortabele stacaravan boekt op een van de grote campings aan de Côte d’Azur. Daarnaast is de prijs vaak ook afhankelijk van je kampeerbestemming. Er zit doorgaans wat prijsverschil tussen campings in toeristische plaatsjes en campings die daar buiten liggen. En wie graag goedkoop een weekje wilt kamperen om er even lekker tussenuit te zijn, kan er natuurlijk ook voor kiezen om dicht bij huis te blijven. Zo begint het besparen al bij de benzinekosten.

Betaalbare kampeeruitrusting

Er zijn ontelbaar veel tenten, caravans en campers op de markt te verkrijgen, om over de overige kampeergerei nog maar te zwijgen. Natuurlijk is er altijd een verband tussen de prijs en kwaliteit van je kampeerspullen. Vooral als je voor het eerst gaat kamperen en wilt kijken of het wel wat voor jou is, is het niet aan te raden om heel veel geld aan je kampeergerei uit te geven. Kijk bijvoorbeeld of je de eerste keer wat van vrienden of familie kan lenen, voordat je alles aanschaft. Nog makkelijker is het natuurlijk om onze kampeeruitrusting te lenen!

Betaalbare accommodaties

Stacaravans, lodgetenten, chalets of liever je eigen caravan mee, er is van alles mogelijk. Je hoeft in ieder geval niet per se voor je eigen tent te kiezen. Vaak staan er op de camping al verschillende accommodaties die je kunt huren. Voordeel van een accommodatie huren, is dat je het gedoe met die tent opzetten of caravan installeren kunt omzeilen en vaak kunt genieten van wat extra luxe en comfort. Wil je betaalbaar kamperen, dan is de tent vaak wel de goedkoopste optie uit het hele aanbod.

Confidental Infomation