De 8 mooiste stranden van Kroatië

De 8 mooiste stranden van Kroatië

op 19 jul 2022

Kroatië staat bekend om de indrukwekkende kustlijn met de mooiste stranden en idyllische baaien. Het kristalheldere water nodigt je meteen uit om een duik te nemen. Het strand loopt op veel plaatsen langzaam af in de zee, waardoor de stranden in Kroatië bijzonder kindvriendelijk zijn.

Lees meer
Kamperen met tieners

Zo pak je kamperen met tieners aan

op 31 mrt 2022

Gaan kleine kinderen nog zonder problemen mee naar de camping die jij naar jouw wens hebt uitgezocht, bij tieners gaat dat soms net even anders. Tieners hebben hun eigen wensen én eigen mening. Hoe pak je het zo aan dat het hele gezin blij wordt van de komende campingvakantie?

Lees meer

Van dome tot drakenei: bijzondere glampingaccommdaties

op 18 jan 2021

Heb jij wel eens overnacht in een dome, pod, yurt of boomhut? Of ga je voor je eigen zwembad of kampeervlot? Het aanbod aan luxe glampingaccommmodaties is tegenwoordig indrukwekkend. Op talloze campings vind je bijzondere accommodaties die met humor en stijl zijn ontworpen. Waan je weer elf in een spannende boomhut, of ga met je lief sterren kijken in een doorzichtige bubbel. We stellen de mooiste, gekste en leukste bijzondere accommodaties aan je voor!

Lees meer

Welke ACSI-gids past bij mij?

op 8 jan 2021

Ga je ieder jaar met de caravan naar Frankrijk of Kroatië, trek je met de camper door Scandinavië of geniet je het liefst van de rust en sfeer van een minicamping in Nederland? Wat voor kampeerder je ook bent, met de gidsen, apps en websites van ACSI vind je zeker een camping die bij je past! Ben je even de weg kwijt tussen alle ACSI-producten? Geen nood, we leggen je graag uit welke ACSI-gids of app bij jou past. Bekijk ook onze handige online keuzehulp.

Lees meer
We mogen weer kamperen!

Zo zorgen campings in Europa voor coronavrij kamperen

op 19 jun 2020

Eindelijk, we mogen weer kamperen! Landen als Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië ontvangen toeristen weer met open armen. Net als in Nederland gaat dat wel met enkele aanpassingen gepaard. Lekker zwemmen in het zwembad of douchen na een dagje aan het strand? Dat kan nog steeds, maar soms nét even anders. Deze campings laten in een video zien welke maatregelen ze hebben genomen.

Lees meer

De mooiste eilanden van Zuid-Kroatië

op 15 jun 2020

In het nog relatief onbekende zuiden van Kroatië vind je rust, ruimte en indrukwekkende natuur. Met gemiddeld 2500 zonuren per jaar en bijzondere eilanden, mooie stranden en natuurparken, is dit een ideale vakantiebestemming. Kroatië heeft wel meer dan duizend eilanden, waarvan enkele tientallen bewoond zijn. Ik vertel je graag meer over een aantal van deze wonderschone plekken, en wat er allemaal te doen is.

Lees meer
Confidental Infomation