Vooroordelen over kamperen

5 vooroordelen over kamperen ontkracht

op 1 aug 2022

Denk je aan kamperen, dan denk jij misschien wel aan slapen in een te krappe tent en ’s nachts door de kou met een wc-rol onder de arm lopen naar een niet al te schoon toiletgebouw. Er zijn flink wat vooroordelen en ouderwetse beelden over kamperen. Tijd om 5 kampeermythes te ontkrachten!

Lees meer
Je eerste caravan kopen

Je eerste caravan kopen? Waar moet je op letten

op 28 jun 2022

De caravan is in Nederland nog altijd het populairste kampeermiddel. Zo werden er in 2021 een recordaantal caravans verkocht; maar liefst 8.549 nieuwe exemplaren en 52.609 occasions. Heb jij ook wel interesse om toe te treden tot de club van caravaneigenaren? Maar weet je nog niet waar je op moet letten bij het kopen van een caravan? Dit complete blog vertelt je alles over het kopen van een caravan!

Lees meer

Lekker slapen in een tent

op 27 okt 2021

Spannend! Voor het eerst slapen in een tent. Ga je wel lekker slapen? En wat nou als het heel hard regent? Moet je extra dekens meenemen? Allemaal vragen die herkenbaar zijn voor beginnende kampeerders. Een goede nachtrust is belangrijk en slapen in een tent is toch even wat anders dan  een nachtje in je eigen bed. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook zeker voor je kampeervakantie! In dit blog geven wij je wat tips waarmee je ongetwijfeld leuke en knusse nachten tegemoet gaat op de camping.

Lees meer
Header koken op de camping

Koken op de camping: 10 essentiële tips

op 7 okt 2021

Wanneer je gaat kamperen, komt er een heleboel op je af. Wat moet je zoal meenemen? En wat laat je beter thuis? In dit blog vertellen wij jou wat je allemaal nodig hebt bij het koken op de camping! Van apparatuur en hulpmiddelen tot veiligheid en duurzaamheid. Wij hebben tien toptips voor je op een rijtje gezet …

Lees meer

Welke campingspullen kun je tweedehands kopen?

op 1 okt 2021

Veel campingspullen kun je heel goed tweedehands kopen. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar is ook een duurzame manier van kamperen. Maar waar let je op als je een gebruikte campingstoel of -koelkast koopt? En kun je alle kampeerspullen tweedehands kopen?

Lees meer

Hoe kies ik de juiste campingtafel?

op 9 sep 2021

Campingtafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Naast dat de tafel functioneel moet zijn, wil je er misschien ook één die er leuk uitziet. Het is belangrijk om voor de aanschaf goed na te denken welk type tafel bij jou past. Wij helpen je bij de keuze van de perfecte campingtafel voor jouw kampeervakantie!

Lees meer
Confidental Infomation