Lekker slapen in een tent

op 27 okt 2021

Spannend! Voor het eerst slapen in een tent. Ga je wel lekker slapen? En wat nou als het heel hard regent? Moet je extra dekens meenemen? Allemaal vragen die herkenbaar zijn voor beginnende kampeerders. Een goede nachtrust is belangrijk en slapen in een tent is toch even wat anders dan  een nachtje in je eigen bed. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook zeker voor je kampeervakantie! In dit blog geven wij je wat tips waarmee je ongetwijfeld leuke en knusse nachten tegemoet gaat op de camping.

Lees meer
Header koken op de camping

Koken op de camping: 10 essentiële tips

op 7 okt 2021

Wanneer je gaat kamperen, komt er een heleboel op je af. Wat moet je zoal meenemen? En wat laat je beter thuis? In dit blog vertellen wij jou wat je allemaal nodig hebt bij het koken op de camping! Van apparatuur en hulpmiddelen tot veiligheid en duurzaamheid. Wij hebben tien toptips voor je op een rijtje gezet …

Lees meer

Welke campingspullen kun je tweedehands kopen?

op 1 okt 2021

Veel campingspullen kun je heel goed tweedehands kopen. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar is ook een duurzame manier van kamperen. Maar waar let je op als je een gebruikte campingstoel of -koelkast koopt? En kun je alle kampeerspullen tweedehands kopen?

Lees meer

Hoe kies ik de juiste campingtafel?

op 9 sep 2021

Campingtafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Naast dat de tafel functioneel moet zijn, wil je er misschien ook één die er leuk uitziet. Het is belangrijk om voor de aanschaf goed na te denken welk type tafel bij jou past. Wij helpen je bij de keuze van de perfecte campingtafel voor jouw kampeervakantie!

Lees meer
Koelbox

Koel op reis: kies de juiste koelbox!

op 23 aug 2021

Of je nu een lange autorit voor de boeg hebt, een dagje naar het strand gaat of drie weken lang met een tent gaat kamperen; een verkoelend drankje tijdens je vakantie is altijd een goed idee. Naast een koude drank blijven ook etenswaren langer goed als je ze bewaart bij de juiste temperatuur. Maar hoe hou je eten en drinken het beste koel? En welke koelbox past daar het beste bij? In dit artikel geven we je koeladvies voor ieder vakantiemoment.

Lees meer
Confidental Infomation