Hoe kies ik de juiste campingtafel?

op 9 sep 2021

Laura Mestrum

Campingtafels zijn er in veel verschillende soorten en maten. Naast dat de tafel functioneel moet zijn, wil je er misschien ook één die er leuk uitziet. Het is belangrijk om voor de aanschaf goed na te denken welk type tafel bij jou past. Wij helpen je bij de keuze van de perfecte campingtafel voor jouw kampeervakantie!

Lees meer
Koelbox

Koel op reis: kies de juiste koelbox!

op 23 aug 2021

Jeroen Timmermans

Of je nu een lange autorit voor de boeg hebt, een dagje naar het strand gaat of drie weken lang met een tent gaat kamperen; een verkoelend drankje tijdens je vakantie is altijd een goed idee. Naast een koude drank blijven ook etenswaren langer goed als je ze bewaart bij de juiste temperatuur. Maar hoe hou je eten en drinken het beste koel? En welke koelbox past daar het beste bij? In dit artikel geven we je koeladvies voor ieder vakantiemoment.

Lees meer
Slaapzak

Hoe kies ik de juiste slaapzak?

op 6 jan 2021

Jeroen Timmermans

Een slaapzak is een erg belangrijk onderdeel van je kampeeruitrusting. Je wilt er namelijk niet pas op vakantie achterkomen dat je slaapzak te koud of juist te warm is. Daarom is het belangrijk om voor de aanschaf goed na te denken welk type slaapzak bij jou past. En ook wat de invloed van het materiaal op de temperatuur is. Wij helpen je stap voor stap bij de keuze van de perfecte slaapzak voor jouw kampeervakantie!

Lees meer

‘Er is toch wel internet?’ Alles over wifi op de camping

op 10 dec 2020

Marieke Krämer

Een mooie camping, maar hebben ze ook wifi? Een goede internetontvangst op de camping is voor veel mensen een belangrijk zoekcriterium. We verwachten eigenlijk dat dit in orde is, het liefst voor een schappelijke prijs. Ik vroeg me af hoe campings dit regelen en wat ik als kampeerder zelf kan doen om de wifi-ontvangst op de camping te verbeteren.

Lees meer
kerstcadeaus kamperen

De 13 leukste kerstcadeautjes voor iedereen die van kamperen houdt

op 9 dec 2019

Tom Haze

Santa Claus is coming to town! Maar met welke cadeautjes? Met de kerstdagen in het vooruitzicht struinen de kerstmannen en -vrouwen van Nederland menig winkel af, op zoek naar mooie geschenken. Maar waar maak je een kampeerder nu blij mee? Wij hebben 13 échte campingcadeaus voor je verzameld. Vrolijk kerstfeest!

Lees meer
Confidental Infomation