Ga naar de homepage

Safaritent

Een safaritent of lodgetent huren op de camping

Heb jij al eens geslapen in een safaritent of lodgetent? Combineer eens de charme van het kamperen onder tentdoek met comfort van een accommodatie. Maak het jezelf gemakkelijk en huur een (compleet ingerichte) safaritent!

De safari- of lodgetenten zijn vaak extra ruime tenten met een smaakvolle inrichting en uitgebreide inventaris. Meestal ook met eigen sanitair! Je kunt in deze Glamping accommodaties optimaal genieten, je vindt er comfortabele bedden, complete keukeninrichting en meestal een overdekte houten veranda. Heerlijk genieten op je terras. Dus je kunt ook lekker buiten zitten als het weer eens wat minder is of om lekker de schaduw op te zoeken.


Safaritent huren op de camping

Echt kamperen in een avontuurlijke safari-sfeer!

De safaritenten zijn geïnspireerd op de lodgetenten die gebruikt worden als verblijf tijdens een safari in Afrika. Daar worden de safaritenten tegenwoordig ook gebruikt als luxe accommodatie voor de toeristen. Deze vorm van verblijven is nu ook populair in Europa op verschillende campings en glampings. Slapen in een safaritent betekent meestal luxe kamperen, waarbij je van alle gemakken voorzien wordt. En luxe kamperen staat weer gelijk aan glamping.


SunLodge Bintulu

Comfortabel en luxe

De comfortabele tenten van tegenwoordig zijn zeer goed uitgerust en zorgen voor een perfect onderkomen tijdens jouw kampeervakantie. Hoewel de indeling van tent kan verschillen, beschikken de meeste safaritenten over een apart woongedeelte en 1 of meerdere slaapcompartimenten.

Vaak zijn ze compleet ingericht met comfortabel meubilair dat meestal ook buiten de tent kan worden gebruikt, bijvoorbeeld op de aangebouwde veranda. De meeste safaritenten zijn voorzien van een ingebouwde keuken, inclusief het benodigde keukengerei.

Niet onbelangrijk is dat de meeste lodgetenten zijn uitgerust met echte bedden! Geen luchtbedden meer oppompen voor het slapen gaan. Maar voor veel mensen is eigen sanitair ook belangrijk. Vaak worden dan ook de lodge- of safaritenten aangeboden met privé-sanitair!


Bekijk ons aanbod

Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte, campings die safaritenten of lodgetenten verhuren:

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen