Alles over gasflessen voor op de camping en thuis

op 10 november, 2022

Even een gasfles kopen voor op de camping. Het klinkt zo simpel … En dat is het eigenlijk ook. Veel mensen die voor het eerst een gasfles kopen zijn een beetje huiverig. Is het veilig? Wat heb je allemaal nodig en hoe lang doe je met een gasfles? Wat kost het vullen van een gasfles eigenlijk? En welke gasdrukregelaar en gasslang moet je aansluiten, en hoe?

Lees meer
Skandinavien

Rondreis Scandinavië: ontdek de mooiste meren, fjorden én de Noordkaap

op 15 februari, 2021

Scandinavië is een topbestemming voor kampeerders! De natuur is er groots en overweldigend. Van de Noorse fjorden tot de Zweedse meren en de unieke Sami-cultuur in Finland. Hier kun je eindeloos rondreizen met je camper of caravan. Om je te inspireren, hebben we een rondreis voor je die je van Zweden via Finland naar Noorwegen brengt. Je bezoekt het noordelijkste puntje van Europa en reist terug langs de Noorse kust. Nieuwsgierig?

Lees meer
Noorwegen

Tips voor een kampeervakantie in Noorwegen

op 20 mei, 2020

Noorwegen is het land met de zevende langste kustlijn ter wereld. In het oosten grens het aan Zweden, maar het hele westen van Noorwegen heeft mooie, uitgestrekte kustlijnen. In het noorden maakt het land een kleine bocht en grenst het aan Finland. De bijzondere ligging onderstreept de diversiteit van het land en maakt het tot een gevarieerde kampeerbestemming. En met onze tips kun je al helemaal niet wachten om Noorwegen te gaan ontdekken!

Lees meer

Camperroute door Noorwegen – 9 unieke plaatsen

op 3 april, 2020

Noorwegen is een fantastisch land voor kampeerliefhebbers. Je vindt er prachtige fjorden, indrukwekkende berglandschappen en een rijke geschiedenis. Het is ook een groot land dat je niet makkelijk in één vakantie kunt verkennen. Daarom kiezen veel kampeerders als kennismaking voor een rondreis door Zuid-Noorwegen. We hebben een mooie camperroute samengesteld die langs 9 bijzondere plaatsen en bezienswaardigheden leidt.

Lees meer
romantische campings

Romantisch kamperen: 8 campings waar je vlinders van in de buik krijgt

op 31 januari, 2023

Kamperen is op zichzelf natuurlijk al ontzettend romantisch. En met z’n tweetjes al helemaal! Je bent de hele dag lekker samen en overnacht vaak midden in de natuur. Maar op sommige campings lijkt het wel alsof Cupido extra zijn best heeft gedaan. Wij hebben acht romantische campings in acht prachtige landen voor je uitgezocht. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Lees meer