Dit waren de meest populaire kleine campings in 2023

op 22 december, 2023

Nu het eind van het jaar in zicht komt, blikken we terug op het kampeerjaar 2023. Welke campings hebben de meeste bezoekers gehad op kleinenfijncampings.nl? We hebben de 5 meest populaire kleine campings van 2023 op een rijtje gezet.

Lees meer
We zijn er Bijna 2023 Corsica en Sardinie

We zijn er Bijna! 2023: een reis vol avontuur, emotie en ontdekking

op 22 december, 2023

In 2023 ging de kampeerreis van het realityprogramma We zijn er Bijna! naar de betoverende eilanden Corsica en Sardinië. Omroep MAX-presentatrice Martine van Os mocht alweer voor de twaalfde keer haar koffers pakken om een nieuwe groep avonturiers te begeleiden op deze groepskampeerreis. Onder leiding van Gerard en Giesela reist de groep (inclusief 2 honden) in 32 dagen zo’n 1500 kilometer, bezoeken ze 10 campings en ontdekken zij de mooiste...

Lees meer
Moselcamping

Dit waren de 10 meest populaire campings in 2022

op 12 december, 2022

Wat waren de meest populaire campings in 2022? Op Eurocampings.nl vind je ruim 9.000 campings in Europa. We zochten uit welke campings het vaakst bekeken werden. Hier is onze top 10 van campings in europa.

Lees meer
Leuke camping uitzoeken op laptop

Hoe vind ik een leuke camping?

op 18 juli, 2022

De beslissing is gevallen. Deze zomer ga je op kampeervakantie op een leuke camping. In je verbeelding zie je jezelf al zitten ’s avonds voor de tent of caravan, kaarsje aan, glaasje wijn, tjilpende krekels en de zon die achter de bergen zakt. Maar je partner denkt vooral praktisch: is er een supermarkt op de camping, een watertappunt bij kampeerplaats, is er wifi? En de kinderen willen natuurlijk een zwembad, speeltuin of disco. Het zoeken naar een camping kan beginnen. Hoe vind je nu die passende, leuke camping die aan ieders wensen voldoet?

Lees meer
Kamperen met tieners

Zo pak je kamperen met tieners aan

op 31 maart, 2022

Gaan kleine kinderen nog zonder problemen mee naar de camping die jij naar jouw wens hebt uitgezocht, bij tieners gaat dat soms net even anders. Tieners hebben hun eigen wensen én eigen mening. Hoe pak je het zo aan dat het hele gezin blij wordt van de komende campingvakantie?

Lees meer
Voetbalcamping EK

Op deze campings beleef jij het EK voetbal! – deel 2

op 6 juni, 2021

Het EK voetbal is een van de troeven van de aankomende sportzomer. Maar ook de Olympische Spelen, Wimbledon en de Tour de France zullen sportfans van over de hele wereld veel plezier bezorgen. Het is even afwachten welke rol de coronapandemie nog gaat spelen, maar de seinen voor veel toernooien lijken op groen te staan. De voetballiefhebber valt met zijn neus in de boter. Want omdat het EK in maar liefst elf landen wordt gehouden, kan de voetbalfan in heel Europa terecht voor een ‘sportieve’ kampeervakantie.

Lees meer