Koken op de camping

Campingrecept: lasagne in Omnia Campingoven

op 8 september, 2023

Houd jij ook zo van lasagne? Dit heerlijke ovengerecht kun je makkelijk zelf op de camping bereiden met een campingoven. Die zet je gewoon op je gasfornuis. Hier vind je het recept voor zelfgemaakte lasagne op de camping.

Lees meer
Winterzauber im Wohnmobil – Weihnachtliche Rezepte für den Omnia Campingbackofen

Kerstrecepten voor de Omnia campingoven – Wintermagie in de camper

op 24 november, 2022

Winterkamperen tijdens de kerstvakantie is de laatste jaren steeds populairder geworden onder het motto ‘Forget the gift, enjoy the experience!’. En wat zorgt er meer voor de ultieme kerstsfeer dan zelfgebakken koekjes of kerststol in je eigen caravan, camper of tent? We hebben twee makkelijke recepten voor je die je in een Omnia campingoven kunt maken.

Lees meer

De smaak van de zonnige Provence

op 15 november, 2021

De Provence zit vol met culinaire verrassingen. Zo is deze streek naast een zonnige kampeerbestemming ook een plek waar je volop kunt genieten van de Franse keukenliefde. De Provence is rijk aan heerlijke seizoensgebonden en lokale producten. Voor deze Provençaalse specialiteiten zou je het liefst vandaag nog naar een camping in Frankrijk afreizen!

Lees meer
Header koken op de camping

Koken op de camping: 10 essentiële tips

op 7 oktober, 2021

Wanneer je gaat kamperen, komt er een heleboel op je af. Wat moet je zoal meenemen? En wat laat je beter thuis? In dit blog vertellen wij jou wat je allemaal nodig hebt bij het koken op de camping! Van apparatuur en hulpmiddelen tot veiligheid en duurzaamheid. Wij hebben tien toptips voor je op een rijtje gezet …

Lees meer
Koelbox

Koel op reis: kies de juiste koelbox!

op 23 augustus, 2021

Of je nu een lange autorit voor de boeg hebt, een dagje naar het strand gaat of drie weken lang met een tent gaat kamperen; een verkoelend drankje tijdens je vakantie is altijd een goed idee. Naast een koude drank blijven ook etenswaren langer goed als je ze bewaart bij de juiste temperatuur. Maar hoe hou je eten en drinken het beste koel? En welke koelbox past daar het beste bij? In dit artikel geven we je koeladvies voor ieder vakantiemoment.

Lees meer
Lokale lekkernijen

Bon appétit: 5 lokale lekkernijen uit Frankrijk

op 7 oktober, 2020

Frankrijk staat bekend om zijn haute cuisine, verfijnde gerechten bereid met exclusieve producten. Maar het land kent ook heerlijke streekgerechten met maar enkele, vaak heel gewone, ingrediënten. Van oost naar west en van noord naar zuid: in dit blog maak je kennis met lokale lekkernijen die je echt moet proberen tijdens je kampeervakantie in Frankrijk. Uiteraard tip ik ook nog campings met restaurants waar je deze lekkernijen kunt proeven.

Lees meer