Ga naar de homepage

Appartement

Een appartement huren op de camping

Misschien denk je niet direct aan het huren van een appartement wanneer je naar een verblijf of accommodatie zoekt op een camping. Toch zijn er ook campings die appartementen verhuren.

In een appartement heb je alle gemakken van je eigen huis. Een eigen bed, keuken, douche en toilet en een lekkere bank. En zodra je naar buiten stapt geniet je van het échte campingleven. Lekker de deur uit en je staat midden in de gezelligheid van de camping. Een praatje met de andere kampeerders, een wandelingetje naar de speeltuin of een duik in het zwembad, wat wil je nog meer? De meeste appartementen beschikken daarnaast over een terras of balkon. Net als een vakantiewoning of vakantiehuisje. Zo kun je ook heerlijk buiten zitten. 


Appartement huren op de camping

Compleet en comfortabel

Niet iedereen houdt van het slapen onder een tentzeil of het verblijven in een stacaravan. Om toch dat lekkere vakantiegevoel van de camping te ervaren, is logeren in een appartement op de camping een goed idee. Een appartement heeft vaak net dat extra beetje comfort en je hebt geen last van de weersomstandigheden. De meeste appartementen beschikken over een terras of balkon voor als de zon lekker schijnt. En wordt het 's avonds koud, dan ga je lekker binnen een spelletje doen. Net als in een een vakantiewoning of vakantiehuisje.


Bekijk ons aanbod

Bekijk alle campings met appartementen

Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte, campings die appartementen verhuren:

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen