Vroegboeken of bonnefooi

Vroegboeken of kamperen op de bonnefooi?

op 14 jan 2022

Zoveel kampeerders, zoveel stijlen. De een reserveert direct na een fijne vakantie een plekje voor het volgende jaar terwijl de ander zonder planning een paar weken op de bonnefooi rondtrekt. En dat is helemaal prima. Twijfel jij nog tussen de zekerheid van vroegboeken of de vrijheid van een spontane kampeervakantie? We zetten de voordelen en nadelen voor je op een rijtje.

Lees meer
Kamperen Nederland

Beelden ACSI FreeLife TestTour in tv-programma Camp to Go

op 18 nov 2021

Hoewel je geliefde kampeermiddel wellicht is opgeslagen of gestald, hoeft het je aan kampeerinspiratie niet te ontbreken de komende tijd. Vanaf aanstaande zaterdag 20 november presenteert ‘Mister Camping’ Sander Janson namelijk het tweede seizoen van het televisieprogramma Camp to Go.

Lees meer

Als alleenstaande ouder kamperen met je kinderen, de leukste eenoudervakantie!

op 11 nov 2021

Er zijn genoeg leuke campings waar eenoudergezinnen zich de hele vakantie kunnen vermaken! Een eenouder camping heeft speciale faciliteiten voor eenoudergezinnen. Hier kampeer je bijvoorbeeld tussen andere ouders en kinderen op een eenouderveldje Dit is vaak in combinatie met allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen. Zo kun je gemakkelijk contacten leggen, of even ontspannen, terwijl anderen een oogje in het zeil houden.

Lees meer

Lekker slapen in een tent

op 27 okt 2021

Spannend! Voor het eerst slapen in een tent. Ga je wel lekker slapen? En wat nou als het heel hard regent? Moet je extra dekens meenemen? Allemaal vragen die herkenbaar zijn voor beginnende kampeerders. Een goede nachtrust is belangrijk en slapen in een tent is toch even wat anders dan  een nachtje in je eigen bed. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook zeker voor je kampeervakantie! In dit blog geven wij je wat tips waarmee je ongetwijfeld leuke en knusse nachten tegemoet gaat op de camping.

Lees meer
Bußgeldkatalog 2021

Nieuwe verkeersboetes in Duitsland: wat zijn de tarieven voor caravans en campers?

op 21 okt 2021

De boetebedragen in Duitsland gaan volgende maand flink op de schop. De nieuwe boetes zullen naar verwachting vanaf begin/medio november van toepassing zijn. Dan zullen met name de boetes voor snelheidsovertredingen veel duurder worden. Om onaangename vakantieverrassingen te vermijden wanneer je met je caravan of camper reist, vind je hier een overzicht van de nieuwe boetes.

Lees meer
Confidental Infomation