Vouwwagen huren voor beginners. Het complete overzicht

op 30 aug 2021

Mikkie Hogenboom

Wil jij dit jaar op reis met een nieuw kampeermiddel? Denk dan eens aan een vouwwagen. Dat is de ideale combi tussen een caravan en een tent. Wist je dat je op steeds meer plekken een vouwwagen kunt huren? Zo kun je ontdekken of deze tent op wielen iets voor je is. Waar je op moet letten bij het huren van een vouwwagen, lees je hier.

Lees meer

In quarantaine tijdens of na je vakantie: dit moet je weten

op 20 aug 2021

Laura Mestrum

We willen er natuurlijk liever niet aan denken maar het kan ons wel overkomen, coronaklachten of een positieve coronatest tijdens je welverdiende vakantie. Hoe zit het dan bijvoorbeeld met quarantaine? Mag je terug naar huis of moet je in het land waar je verblijft in quarantaine? En wanneer geldt de quarantaineplicht bij terugkomst in Nederland? In dit blog lees je meer over quarantaine tijdens of na je vakantie.

Lees meer
Campingspellen

De leukste spellen voor op de camping!

op 5 aug 2021

Jeroen Timmermans

Kamperen is veel buiten zijn en samen dingen doen. En wat is er dan leuker dan een spelletje op zijn tijd? Even kijken wie de beste is van je kampeergezelschap of misschien wel van de hele camping. Wie weet zijn je campingburen even fanatiek als jij. Heb je al zin gekregen om een spelletje te spelen? Dit zijn de leukste campingspellen!

Lees meer

7 tips om koel te blijven op de camping

op 24 jun 2021

Sarah Löber

Ja, het is eindelijk zover: het is zomer! Het moment om te genieten van de natuur en eropuit te trekken voor een fijne campingvakantie. Het is fijn als het dan lekker weer is, maar wat doe je als het wel erg warm is tijdens jouw vakantie? Ik geef je zeven tips om koel te blijven op en rondom de camping.

Lees meer
Corona-paspoort

Op vakantie met het Digitaal Corona Certificaat – Hoe werkt dat?

op 31 mei 2021

Marieke Krämer

Vanaf 1 juli nemen de meeste Europese landen het zogenaamde EU-COVID-19-Certificaat in gebruik. Dit wordt ook wel het coronapaspoort genoemd. Hiermee wordt het makkelijker om tussen Europese landen te reizen voor een vakantie. Hier vind je alle belangrijke informatie over het coronapaspoort.

Lees meer
Confidental Infomation