Vooroordelen over kamperen

5 vooroordelen over kamperen ontkracht

op 1 aug 2022

Denk je aan kamperen, dan denk jij misschien wel aan slapen in een te krappe tent en ’s nachts door de kou met een wc-rol onder de arm lopen naar een niet al te schoon toiletgebouw. Er zijn flink wat vooroordelen en ouderwetse beelden over kamperen. Tijd om 5 kampeermythes te ontkrachten!

Lees meer

Dit zijn de kampeertrends voor 2022

op 24 mrt 2022

Kamperen leeft als nooit tevoren: In twee jaar tijd zijn er alleen al in Nederland  ruim één miljoen kampeerders bijgekomen. 2022 wordt een bijzonder kampeerjaar! Oerkamperen en fit op de camping, dit zijn 2 kampeertrends voor 2022. In samenwerking met ACSI FreeLife zetten we alle kampeertrends en ontwikkelingen voor 2022 graag voor je op een rijtje.

Lees meer
Vroegboeken of bonnefooi

Vroegboeken of kamperen op de bonnefooi?

op 14 jan 2022

Zoveel kampeerders, zoveel stijlen. De een reserveert direct na een fijne vakantie een plekje voor het volgende jaar terwijl de ander zonder planning een paar weken op de bonnefooi rondtrekt. En dat is helemaal prima. Twijfel jij nog tussen de zekerheid van vroegboeken of de vrijheid van een spontane kampeervakantie? We zetten de voordelen en nadelen voor je op een rijtje.

Lees meer
Kamperen Nederland

Beelden ACSI FreeLife TestTour in tv-programma Camp to Go

op 18 nov 2021

Hoewel je geliefde kampeermiddel wellicht is opgeslagen of gestald, hoeft het je aan kampeerinspiratie niet te ontbreken de komende tijd. Vanaf aanstaande zaterdag 20 november presenteert ‘Mister Camping’ Sander Janson namelijk het tweede seizoen van het televisieprogramma Camp to Go.

Lees meer

Als alleenstaande ouder kamperen met je kinderen, de leukste eenoudervakantie!

op 11 nov 2021

Er zijn genoeg leuke campings waar eenoudergezinnen zich de hele vakantie kunnen vermaken! Een eenouder camping heeft speciale faciliteiten voor eenoudergezinnen. Hier kampeer je bijvoorbeeld tussen andere ouders en kinderen op een eenouderveldje Dit is vaak in combinatie met allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen. Zo kun je gemakkelijk contacten leggen, of even ontspannen, terwijl anderen een oogje in het zeil houden.

Lees meer
Confidental Infomation