Traumurlaub am Balaton

7 redenen voor een vakantie aan het Balatonmeer

op 29 okt 2020

Alena Gebel

Het Hongaarse Balatonmeer is een paradijs voor natuurliefhebbers en waterfanaten. Op en rondom het grootste zoetwatermeer van Europa valt zoveel te beleven, dat je de vakantie moeiteloos kunt vullen met leuke activiteiten. Ga maar na: zwemmen, zeilen, windsurfen, wandelen, fietsen. Geen enkel familielid zal zich vervelen. Ik geef je 7 redenen om het Balatonmeer te kiezen als bestemming voor je volgende kampeervakantie.

Lees meer
Voetbalcamping EK

Op deze campings beleef jij het EK! – deel 2

op 16 dec 2019

Jeroen Timmermans

Het EK voetbal is een van de troeven van de sportzomer van komende zomer. Maar ook de Olympische Spelen, Wimbledon en de Tour de France zullen sportfans van over de hele wereld weer veel plezier bezorgen. De voetballiefhebber valt volgend jaar pas echt mijn zijn neus in de boter. Omdat het EK voetbal in twaalf landen wordt georganiseerd, kan de voetballiefhebber in heel Europa terecht voor een ‘sportieve’ kampeervakantie.

Lees meer
kabelbanen

5 bijzondere kabelbanen in Europa

op 19 sep 2019

Jeroen Timmermans

Voordat ik ergens op vakantie ga, kijk ik altijd even of er een kabelbaan in de buurt ligt. Een ritje in een gondel vind ik namelijk een van de leukste momenten van de hele vakantie. Lekker zitten en onderweg genieten van het uitzicht. Dat is vaak letterlijk en figuurlijk hét hoogtepunt van mijn vakantie. In dit blog deel ik mijn 5 favoriete kabelbanen in Europa met je!

Lees meer
camping met wellness

Campings met wellness

op 1 dec 2017

Avatar

Even tijd voor jezelf en lekker ontspannen; dat is eigenlijk waar een vakantie om draait. En hoe je kan dat het beste doen? Door natuurlijk naar een camping met wellness te gaan! Heerlijk relaxen in het bubbelbad of een ontspannen massage nemen behoort tot de vele mogelijkheden om weer op te laden en echt tot rust te komen. Wij hebben een aantal landen op een rijtje gezet, waar je mooie campings met wellness kunt vinden. Thermaalbaden in...

Lees meer
Confidental Infomation