Alles over gasflessen voor op de camping en thuis

op 10 november, 2022

Even een gasfles kopen voor op de camping. Het klinkt zo simpel … En dat is het eigenlijk ook. Veel mensen die voor het eerst een gasfles kopen zijn een beetje huiverig. Is het veilig? Wat heb je allemaal nodig en hoe lang doe je met een gasfles? Wat kost het vullen van een gasfles eigenlijk? En welke gasdrukregelaar en gasslang moet je aansluiten, en hoe?

Lees meer
Vooroordelen over kamperen

5 vooroordelen over kamperen ontkracht

op 1 augustus, 2022

Denk je aan kamperen, dan denk jij misschien wel aan slapen in een te krappe tent en ’s nachts door de kou met een wc-rol onder de arm lopen naar een niet al te schoon toiletgebouw. Er zijn flink wat vooroordelen en ouderwetse beelden over kamperen. Tijd om 5 kampeermythes te ontkrachten!

Lees meer

Alles wat je wilt weten over kamperen met de hond

op 4 oktober, 2021

Kamperen met de hond is superleuk! Je trouwe viervoeter wijkt geen moment van je zijde en heeft de tijd van zijn leven. Samen ravotten op het strand en lekker uitrusten voor de caravan. Wat moet je allemaal regelen als de hond meegaat?

Lees meer

Welke kampeerspullen kun je tweedehands kopen?

op 1 oktober, 2021

Veel campingspullen kun je heel goed tweedehands kopen. Dat scheelt niet alleen een hoop geld, maar is ook een duurzame manier van kamperen. Maar waar let je op als je een gebruikte campingstoel of -koelkast koopt? En kun je alle kampeerspullen tweedehands kopen?

Lees meer

Vouwwagen huren voor beginners. Het complete overzicht!

op 30 augustus, 2021

Wil jij dit jaar op reis met een nieuw kampeermiddel? Denk dan eens aan een vouwwagen. Dat is de ideale combi tussen een caravan en een tent. Wist je dat je op steeds meer plekken een vouwwagen kunt huren? Zo kun je ontdekken of deze tent op wielen iets voor je is. Waar je op moet letten bij het huren van een vouwwagen, lees je hier.

Lees meer