Ga naar de homepage

Stacaravan of Mobile Home

Een stacaravan of mobile home huren

Wanneer je graag op een camping verblijft maar net naar iets meer luxe zoekt dan een tent dan is misschien een stacaravan of mobilhome een goede optie voor jou. Een stacaravan combineert het comfort van thuis met het buitenleven op de camping. Dat klinkt goed!


Stacaravan2

Het gemak en comfort van thuis

Je kunt een stacaravan eigenlijk vergelijken met een vakantiehuisje. Veel verschillen ze niet van elkaar. Een stacaravan is ook net een tweede huisje en zijn vaak van alle gemakken voorzien.

Er zijn stacaravans in alle soorten en maten. Van eenvoudig tot luxe. Er zijn er die geschikt zijn voor vier personen, maar ook voor acht! Dus kies de mobilehome die bij je past.

Een groot voordeel van het huren van een mobilhome op de camping zijn de bedden. Je slaapt in een comfortabel bed, niet op een luchtbed. Vaak zijn er meerdere slaapkamers en soms kun je de zithoek ombouwen tot extra slaapplek voor twee personen.

Een ander voordeel van een stacaravan is de badkamer. Voor een warme douche of een toiletbezoek hoef je niet de camping over. Verder zijn alle stacaravans minimaal voorzien van een 2- tot 4-pits gasstel en een koelkast.


Redwood

Extra luxe stacaravans

Wil je meer luxe? Mobil homes zijn er in verschillende afmetingen en ook in verschillende uitvoeringen van comfort. Voor extra luxe zijn er genoeg mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld twee badkamers, luxueuzer meubilair of een groter terras.


Bekijk ons aanbod

Bekijk alle campings met stacaravan

Bekijk hieronder enkele, door ons uitgelichte, campings die ook stacaravans of mobilhomes verhuren:

Ontvang leuke tips en aanbiedingen

Onze nieuwsbrief staat vol tips, nieuws, aanbiedingen van ACSI en advertenties van zorgvuldig geselecteerde partners. U ontvangt de nieuwsbrief maximaal 1 keer per week.

Uw gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld met anderen