Kamperen Nederland

Beelden ACSI FreeLife TestTour in tv-programma Camp to Go

op 18 nov 2021

Hoewel je geliefde kampeermiddel wellicht is opgeslagen of gestald, hoeft het je aan kampeerinspiratie niet te ontbreken de komende tijd. Vanaf aanstaande zaterdag 20 november presenteert ‘Mister Camping’ Sander Janson namelijk het tweede seizoen van het televisieprogramma Camp to Go.

Lees meer

Lekker slapen in een tent

op 27 okt 2021

Spannend! Voor het eerst slapen in een tent. Ga je wel lekker slapen? En wat nou als het heel hard regent? Moet je extra dekens meenemen? Allemaal vragen die herkenbaar zijn voor beginnende kampeerders. Een goede nachtrust is belangrijk en slapen in een tent is toch even wat anders dan  een nachtje in je eigen bed. Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook zeker voor je kampeervakantie! In dit blog geven wij je wat tips waarmee je ongetwijfeld leuke en knusse nachten tegemoet gaat op de camping.

Lees meer
elektrische camper

Elektrisch rijden en kamperen, hoe staat het ervoor?

op 19 okt 2021

Elektrisch rijden, e-power en duurzame energie staan vol in de aandacht. We zagen dit al op de Caravan Salon in Düsseldorf en de ontwikkelingen gaan inmiddels razendsnel. De belangrijke vragen zijn: wat is de actieradius van een elektrische trekauto of camper, kan een elektrische auto een caravan trekken, en waar vind ik laadpalen op de camping of onderweg? En natuurlijk: kan ik zo’n elektrische camper, trekauto of caravan eens uitproberen?

Lees meer

Nieuws van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021

op 11 okt 2021

Na bijna zeshonderd dagen leegstand staan er eindelijk weer stands in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) spotte ACSI FreeLife een aantal interessante nieuwe daktenten en vouwwagens. Een kleine rondgang langs de primeurs van de KCJ 2021.

Lees meer
Confidental Infomation