Hoogste golven ter wereld

Natuurspektakel tijdens het kamperen: tips voor natuur- en dierenliefhebbers

op 13 mei, 2022

Honderdduizenden spreeuwen die in bijzondere formaties vliegen in het Deense Rickelsbüller Koog. Of de hoogste golven ter wereld in het Portugese Nazaré. Sommige natuurspektakels wil je gewoon niet missen. Wij hebben een overzicht gemaakt van een aantal Europese natuurspektakels die je op sommige momenten in het jaar kunt zien. Hieronder lees je waar je moet zijn om deze natuurspektakels te spotten. Dan ben je op het juiste moment op de juiste plek bent.

Lees meer
romantische campings

Romantisch kamperen: 8 campings waar je vlinders van in de buik krijgt

op 31 januari, 2023

Kamperen is op zichzelf natuurlijk al ontzettend romantisch. En met z’n tweetjes al helemaal! Je bent de hele dag lekker samen en overnacht vaak midden in de natuur. Maar op sommige campings lijkt het wel alsof Cupido extra zijn best heeft gedaan. Wij hebben acht romantische campings in acht prachtige landen voor je uitgezocht. Dat wordt gegarandeerd genieten!

Lees meer
kabelbanen

5 bijzondere kabelbanen in Europa

op 19 september, 2019

Voordat ik ergens op vakantie ga, kijk ik altijd even of er een kabelbaan in de buurt ligt. Een ritje in een gondel vind ik namelijk een van de leukste momenten van de hele vakantie. Lekker zitten en onderweg genieten van het uitzicht. Dat is vaak letterlijk en figuurlijk hét hoogtepunt van mijn vakantie. In dit blog deel ik mijn 5 favoriete kabelbanen in Europa met je!

Lees meer
Portugal

Kamperen in Portugal: waar moet je heen?

op 29 juli, 2019

Om te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven wil je tijdens je kampeervakantie natuurlijk optimaal genieten van je vrije tijd. Dat genieten kan ook zeker wat luxer, want tegenwoordig hoeft kamperen al lang niet meer te betekenen dat je back to basic gaat. In heel Europa worden campings steeds comfortabeler. Ook in het altijd gezellige Portugal! Van zonnige stranden tot ruige natuur en verrassende steden: Portugal is een prachtige plek om (luxe) te kamperen.

Lees meer
Portugal

Atlas Obscura: 5 bijzondere plekken in Portugal

op 17 juni, 2019

Michèle en Sanne reizen door Europa en delen hun ervaringen op ‘The adventures of MiSa’. Ze kochten een speciaal boek: de ‘Atlas Obscura’. Deze gids, met bijbehorende website, staat vol vreemde en originele plaatsen in de hele wereld. Ontdek samen met Michèle en Sanne vijf Atlas Obscura-plekken in Portugal.

Lees meer
header-amoreira

De 5 mooiste stranden van Portugal

op 15 januari, 2019

Ben je een echte strandliefhebber? Dan heb je de Costa Brava, Costa Daurada en Côte d’Azur misschien al meerdere keren bezocht. En dan is het dus tijd om het eens over een andere boeg te gooien: Portugal! Wat veel mensen niet weten is dat Portugal prachtige stranden heeft. Met fantastische rotspartijen en kraakhelder water. Ik laat je de mooiste 5 zien!

Lees meer