Van dome tot drakenei: bijzondere glampingaccommdaties

op 18 jan 2021

Marieke Krämer

Heb jij wel eens overnacht in een dome, pod, yurt of boomhut? Of ga je voor je eigen zwembad of kampeervlot? Het aanbod aan luxe glampingaccommmodaties is tegenwoordig indrukwekkend. Op talloze campings vind je bijzondere accommodaties die met humor en stijl zijn ontworpen. Waan je weer elf in een spannende boomhut, of ga met je lief sterren kijken in een doorzichtige bubbel. We stellen de mooiste, gekste en leukste bijzondere accommodaties aan je voor!

Lees meer
Dit zijn de 7 leukste Duitse vakantieroutes

Dit zijn de 7 leukste Duitse vakantieroutes

op 23 dec 2020

Bram Kuhnen

Wil je Duitsland écht leren kennen? Ga dan niet voll Gas over de Autobahn, maar trek er juist op uit over de Ferienstraßen. Geniet van de rust, stop waar je maar wilt en ontdek de natuur en al het andere moois dat Duitsland te bieden heeft. Om je op weg te helpen, zijn er al ruim 150 kant-en-klare vakantieroutes door Duitsland beschikbaar. Allemaal met een eigen thema. Ideaal dus om nu alvast inspiratie op te doen en straks weer veilig door Duitsland te reizen. Vind je het lastig om jouw favoriete route te kiezen? Dan ga ik je helpen. Laat je inspireren door deze zeven mooie Ferienstraßen!

Lees meer

Genieten tussen de heuvels: de populairste campings van Limburg

op 1 dec 2020

Marieke Krämer

Lekker weg in eigen land en toch een beetje het gevoel van het buitenland. Het afgelopen jaar was Limburg een populaire vakantiebestemming. Prachtige natuur, leuke uitstapjes en campings om door een ringetje te halen! Ik laat je graag zien welke campings en vakantieparken in Limburg het vaakst bekeken en het best beoordeeld werden op Eurocampings.nl.

Lees meer

Ticino, subtropisch op vakantie in Zwitserland

op 12 nov 2020

Marieke Krämer

Zeilen op het meer van Lugano, zwemmen in een helderblauwe rivier, flaneren langs de palmbomen in Locarno, Ascona of Lugano … Een vakantie in kanton Ticino in Zwitserland is heerlijk! En collega Frans weet hier alles van. Ieder jaar gaat hij met zijn vrouw, dochter en zoons (13, 15 en 18) wel een keer op vakantie naar Ticino. Frans vertelt waarom hij zo enthousiast is over deze regio en deelt zijn tips met ons.

Lees meer
Traumurlaub am Balaton

7 redenen voor een vakantie aan het Balatonmeer

op 29 okt 2020

Alena Gebel

Het Hongaarse Balatonmeer is een paradijs voor natuurliefhebbers en waterfanaten. Op en rondom het grootste zoetwatermeer van Europa valt zoveel te beleven, dat je de vakantie moeiteloos kunt vullen met leuke activiteiten. Ga maar na: zwemmen, zeilen, windsurfen, wandelen, fietsen. Geen enkel familielid zal zich vervelen. Ik geef je 7 redenen om het Balatonmeer te kiezen als bestemming voor je volgende kampeervakantie.

Lees meer