De smaak van de zonnige Provence

op 15 nov 2021

De Provence zit vol met culinaire verrassingen. Zo is deze streek naast een zonnige kampeerbestemming ook een plek waar je volop kunt genieten van de Franse keukenliefde. De Provence is rijk aan heerlijke seizoensgebonden en lokale producten. Voor deze Provençaalse specialiteiten zou je het liefst vandaag nog naar een camping in Frankrijk afreizen!

Lees meer

Als alleenstaande ouder kamperen met je kinderen, de leukste eenoudervakantie!

op 11 nov 2021

Er zijn genoeg leuke campings waar eenoudergezinnen zich de hele vakantie kunnen vermaken! Een eenouder camping heeft speciale faciliteiten voor eenoudergezinnen. Hier kampeer je bijvoorbeeld tussen andere ouders en kinderen op een eenouderveldje Dit is vaak in combinatie met allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen. Zo kun je gemakkelijk contacten leggen, of even ontspannen, terwijl anderen een oogje in het zeil houden.

Lees meer
Hängebrücke Österreich

5 sensationele hangbruggen in Oostenrijk die je gezien moet hebben

op 21 sep 2021

Plan je een vakantie in de bergen in Oostenrijk? Dan staat genieten van het uitzicht vast op je to-do-lijstje. Een spectaculaire manier om de indrukwekkende Alpen te ervaren is een wandeling over een hoge – en veilige- hangbrug. We tippen vijf spectaculaire hangbruggen in de regio’s Tirol en Salzburg. Deze spectaculaire hangbruggen zijn een hoogtepunt tijdens een wandeling door de bergen. De bruggen verbinden wandelpaden van berg tot berg en overbruggen diepe kloven. Hoog tijd om je hoogtevrees te overwinnen want van bovenaf heb je een fantastisch uitzicht en een gevoel van vrijheid dat je zeker niet wilt missen.

Lees meer
Brug in Bartlehiem

Rij de elfstedentocht met je camper

op 2 sep 2021

De tocht der tochten, elk jaar vragen we ons weer af of hij gereden kan worden. De elfstedentocht! Sinds kort kun je deze bijzondere tocht ook rijden met de camper. Je komt langs alle plaatsen en kunt zelfs een kaart laten stempelen! Hier lees je hoe de tocht loopt en wat je kunt verwachten. Overnachten doe je natuurlijk op één van de vele geschikte campings.

Lees meer
Boedapest

Boedapest: bestemming voor Formule 1-fans en cultuurliefhebbers

op 22 jul 2021

Nederlandse sportliefhebbers zullen na 27 juni van dit jaar niet al te beste herinneringen hebben aan Boedapest. Even om je geheugen op te frissen: toen speelde het Nederlands elftal daar tegen Tsjechië en kwam het EK voor Oranje tot een pijnlijk einde. Gelukkig ligt er binnenkort weer sportief succes op de loer in de Hongaarse hoofdstad! En ook als je niks met sport hebt, is Boedapest een topbestemming voor jouw kampeervakantie.

Lees meer
Tolvrij door Spanje reizen

Tolvrij reizen door Spanje? Dit zijn je opties!

op 12 jul 2021

Goed nieuws voor kampeerders die na de zomervakantie naar een Spaanse camping gaan. Want vanaf 1 september 2021 worden in Spanje twee nieuwe trajecten tolvrij. Maar wat zijn je opties als je nóg meer wil besparen? Eurocampings zet een aantal tolalternatieven in Spanje voor je op een rij.

Lees meer
Confidental Infomation