Denemarken

Strand, geschiedenis en fietsplezier in Denemarken

op 17 jun 2022

Deze zomer is Denemarken drie dagen lang het centrum van de wielersport. Op vrijdag 1 juli start de Tour de France in de hoofdstad Kopenhagen met een tijdrit. De tweede etappe voert van Roskilde naar Nyborg. De derde etappe van dit wielerspektakel gaat op 3 juli dwars door Zuid-Jutland via Haderslev, Aabenraa en Gråsten naar de finishstad Sønderborg. Voor kampeer- én wielerliefhebbers een goede reden om Denemarken eens in het zonnetje te zetten als kampeerbestemming.

Lees meer
Spaanse kust

Kamperen in Spanje: costa’s en cultuur

op 23 mei 2022

Een zonovergoten kustlijn met heerlijke stranden; dat zijn de Spaanse costa’s in een notendop. Fijne plekken om te genieten van een campingvakantie. Maar vanaf je kustcamping kun je ook heerlijk het binnenland gaan ontdekken. Struin door pittoreske dorpjes en bruisende steden waar de geuren van tapas, paella en sangria je tegemoetkomen. Of laat je betoveren door de indrukwekkende natuur in het Spaanse achterland.

Lees meer
Goltzschtalbrucke Saksen

Top 10 meest fotogenieke plekken in Saksen

op 11 apr 2022

Mooie vakantiefoto’s helpen je om de herinneringen aan je vakantie te koesteren. En sommige plekken lenen zich wel perfect voor een mooi plaatje. Ga je op vakantie naar de geliefde Duitse regio Saksen? Dan zijn dit dé locaties waar je je camera of smartphone bij de hand moet houden. We stellen je voor aan de top 10 meest fotogenieke locaties in Saksen.

Lees meer
Sulwald TestTour

Berner Oberland 3-3: levensgenieters in smulparadijs Sulwald in de Jungfrau-regio

op 5 apr 2022

Eerder lieten we je al kennismaken met de Zwitserse regio Berner Oberland. Dit dunbevolkte, ruige Alpengebied staat bekend om de spectaculaire bergen. Genoeg hoogtepunten dus, maar nu is het tijd om de diepte in te gaan. Daarom lees je deze week in drie delen over al het moois dat het Berner Oberland te bieden. Als derde duiken we in de Jungfrau-regio.

Lees meer
Confidental Infomation